hirdetés

Nintendo Switch Tockluck multifunkciós dokkoló és tároló

Van élet az alapfelszerelésen túl, de még milyen!

hír
Nintendo Switch Tockluck multifunkciós dokkoló és tároló 1

Forrás: Aliexpress

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-06

Egy olyan multifunkciós eszközre bukkantunk, ami egy Nintendo Switch tulajdonos otthonából sem hiányozhat. Ha több Joy-Conod és még annál is több játékod van, amiknek töltése és elhelyezése nyűggé vált, akkor itt a segítség. A Tockluckkal egyidejűleg 6 Joy-Cont és egy konzolt tölthetsz. Ezenkívül 10 játék tárolására is van hely, illetve a dokkoló csatlakoztatható nagyobb kijelzőhöz, tv-hez. Támogatja a gyorstöltést és töltöttségi szintet jelző LED-ekkel is felszerelték. Az érte kért 10 400 forint pedig nagyon baráti ár.

A Tockluck a csatlakoztatott készülékből ki tudja hozni a legjobb, 4K felbontást és támogatja a gyorstöltés funkciót is.

Szóltam előre, hogy hiánypótló Nintendo kiegészítőt hozok neked. Az Aliexpressről coinos kedvezménnyel 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá. Ráadásul a szállítás ingyenes és viszonylag gyors is.

hirdetés