hirdetés

Nincs 50 000 Ft a SVEWT konyhai robotgép

Erő és pontosság minden sütéshez

hír
Nincs 50 000 Ft a SVEWT konyhai robotgép 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-17

A konyhában töltött idő igazán élvezetes lehet, ha a megfelelő eszközökkel dolgozol. A SVEWT 1500 W-os konyhai robotgép nemcsak erőteljes, hanem precíz és sokoldalú megoldás is mindenféle konyhai feladatra. Akár péksüteményeket készítesz vele, akár tortákat, vagy épp krémeket ver fel – ez a mixer minden helyzetben megállja a helyét. Az erős motor, a 10 sebességes üzemmód és a nagy kapacitású keverőtál tökéletes társ lesz a konyhában.

A mixer kialakítása nemcsak esztétikus, de rendkívül praktikus is. A fém fogaskerekek és a dupla rétegű zajcsökkentő mechanizmus biztosítják, hogy a keverő csendes maradjon, még akkor is, amikor erőteljes feladatokkal néz szembe. A műanyag ház és a rozsdamentes acél keverőtál hosszú élettartamot biztosít, így nem kell aggódnod a tartósság miatt. A gépet mindennapi használatra tervezték, nagyban megkönnyíti a konyhai feladatokat, legyen szó bármilyen sütési projektről.

A SVEWT konyhai robotgép jelenleg 49 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, amennyiben a 96RXDE7V  kuponkódot felhasználod a vásárlás során. A terméket ingyenes szállítással küldik európai raktárból, így gyorsan és plusz költségek nélkül megérkezik hozzád.

hirdetés