hirdetés

Narwal Freo Z Ultra: A robotporszívók csúcsa, imádni fogod

Tökéletes tisztaság – mopping és porszívózás egyben

hír
Narwal Freo Z Ultra: A robotporszívók csúcsa, imádni fogod 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-11

A Narwal Freo Z Ultra robotporszívó egy valódi prémium kategóriás high-tech eszköz, amely a legkorszerűbb innovációkkal teszi könnyebbé és hatékonyabbá otthonod takarítását. Nemcsak alaposan felporszívózza otthonod, de fel is mossa a padlókat, mindezt anélkül, hogy neked bármi dolgod lenne vele. A brutális szívóerőnek köszönhetően a legkisebb porszemek és állatszőrök is eltűnnek, miközben a „zero-tangling” kefék gondoskodnak arról, hogy soha ne kelljen bajlódnod azok tisztításával.

A felmosási folyamat végén pedig forró levegővel szárítja meg a mopokat, így elkerülhető a penészedés és a kellemetlen szagok kialakulása. Ez a technológia kifejezetten előnyös, ha makacs foltokkal kell megbirkóznod.

Egyik legjobb tulajdonsága, hogy akár 120 napig is manuális beavatkozás vagy karbantartás nélkül működik. Különleges „Dirtsense” technológiával is felszerelték, amely érzékeli, mennyi por gyűlt össze. Ez alapján optimalizálja az ürítési ciklusokat, így nem kell aggódnod a túl gyakori karbantartás miatt. Az ultrahalk, önürítő állomás automatikusan összegyűjti a port egy 2,5 literes zsákban, így akár hónapokig nem kell törődnöd a takarítással. A 71 dB-nél alacsonyabb zajszinttel működő rendszer szinte észrevétlenül végzi el a munkáját, még akkor is, ha közben otthon tartózkodsz. A mellékelt porzsák összetömöríti a port, így ritkábban kell cserélned azt, ami még kényelmesebbé teszi a használatot.

A Narwal Freo Z Ultra kettős RGB kamerákkal felszerelt, melyek 1080P felbontásban működnek, és széles, 136 fokos látószöggel bírnak. Ezek nemcsak az akadályok felismerésében segítenek, hanem lehetővé teszik az FPV (First Person View) módot is. Így valós időben nézheted, ahogy a robot dolgozik, mintha egy kamerás drónt irányítanál. A robot emellett a Tri-Laser akadályelkerülő technológiával a legkisebb tárgyakat is érzékeli, és ennek köszönhetően biztonságosan navigál az otthonodban, minden sarokhoz hozzáférve.

A háziállattartók számára külön öröm, hogy a Freo Z Ultra felismeri a kis kedvenceket, és ennek megfelelően módosítja a tisztítási stratégiáját. Amikor a rendszer észleli, hogy az állatok éppen a takarítás útjában vannak, azonnal más területekre vált, és később tér vissza, amikor az út már szabad. Ezzel elkerülhetők a takarítást akadályozó tényezők, és a porszívó sem lesz zavaró a házi kedvencek számára.

Nagy teljesítményű, 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2150 négyzetméternyi területet is képes egy feltöltéssel kitakarítani. A csendes működésnek köszönhetően pedig alig hallható, amikor a robot porszívózik vagy felmos, így nem zavarja meg a nyugalmat otthonodban. Emellett, ha szeretnéd, a Google, Alexa vagy Siri segítségével hangvezérléssel is irányíthatod.

A Narwal Freo Z Ultra nem csupán egy robotporszívó, hanem egy átfogó tisztító rendszer, amely AI és legújabb technológiákat alkalmaz, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és hatékonyságot biztosítsa. Az innovatív funkciók, a hosszú üzemidő, a halk működés és a kiemelkedő tisztítási teljesítmény mind garantálják, hogy otthonod mindig tiszta és friss legyen, anélkül, hogy túl sok energiát kellene belefektetned.

A ZUTA849  kuponnal most igen jelentős kedvezménnyel, 327 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be ezt a kiváló robotporszívót, ami garantáltan megkönnyíti az életed. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés