hirdetés

Nagyon erős az új BlitzWolf BW-WA7 Bluetooth hangszóró

Érdemes most előrendeléses áron lecsapni a karaoke hangszóróra

hír
Nagyon erős az új BlitzWolf BW-WA7 Bluetooth hangszóró 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-02

Nem csak erősre, de menőre is sikeredett az RGB fényes, új BlitzWolf Bluetooth hangszóró, ami nem csak egy sima hangrendszer, hisz adnak hozzá két 2.4 G-s mikrofont is. A BW-WA7 modellel indulhat a karaoke parti bárhol, bármikor és akár 15 órán keresztül tarthat is, hála a bitang nagy, 8000 mAh-s aksinak. Ráadásul vész esetén power bankként is bevetheted és táplálhatsz rajta keresztül energiát más eszközbe. Előrendelés keretén belül most 42 600 forintért elsők között lehet neked az egyik legmenőbb parti felszerelésből.

A csatlakozás Bluetooth 5.0 segítségével megoldott, de nemcsak vezeték nélkül lehet használni, hanem 3,5 mm-es jack kábellel, illetve van SD kártya és USB bemenete is. Az USB portnak hála power bankként is képes működni. TWS móddal is felvértezték, így ha van két BlitzWolf BW-WA7 eszközöd, simán összepárosíthatod őket és már szólhat is sztereóban a zene.

Ha szeretnél elsők között a partik királya lenni, akkor csapj le rá az előrendelés keretén belül, 42 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Banggood oldalán! Minimális, 700 forintos szállítási költség mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés