hirdetés

Mozogj szabadon a BlitzRock BR-CT3 mini fülhallgatóval!

Könnyű, kényelmes eszköz és kiváló hangminőség kedvező áron

hír
Mozogj szabadon a BlitzRock BR-CT3 mini fülhallgatóval! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-27

Ha szereted a szabadságot, és fontos számodra a kényelmes, biztonságos viselet, akkor a BlitzRock BR-CT3 mini nyitott fülhallgatót mindenképpen nézd meg! Ez az eszköz ideális sportoláshoz, munkához, tanuláshoz vagy bármilyen egyéb tevékenységhez, amely során szeretnéd élvezni a zenét vagy a beszélgetéseket anélkül, hogy a külső zajok elvonnák a figyelmedet. Ára is igen kedvező, most kuponunkkal 12 100 Ft-ért rendelheted meg, ami igazán jó ár-érték arányt képvisel.

A BR-CT3 mini fülhallgatók egyedileg hangolt hangszórókkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a tiszta és részletgazdag hangzást. Az alacsony hangerőn is megfelelő basszust biztosító DSP algoritmusnak köszönhetően élvezheted kedvenc zenéid minden pillanatát. Emellett az akkumulátor egyetlen töltéssel 7 órányi használatot (tokkal együtt akár 28 órát) is biztosít, és mindössze 5 perces töltéssel 1 óra használati időt nyersz.

IPX7 vízállósága révén ezek a fülhallgatók bírják az izzadást, esőt és akár a vízbe merítést is, így ideálisak sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Szerezd be a BlitzRock BR-CT3 mini nyitott fülhallgatót a BGRAUGBCT3  kuponkóddal most mindössze 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szállítással együtt, egyéb költségektől mentesen a Banggood webshopjából.

hirdetés