hirdetés

Moosoo vezeték nélküli porszívók megérős áron

Kényelmes és gyors megoldások a mindennapokra

hír
Moosoo vezeték nélküli porszívók megérős áron 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-30

Képzeld el, hogy egy hosszú nap végén hazaérsz, és szeretnél csak leülni, pihenni egy kicsit, de a lakásban mindenhol ott hever a por, a morzsák és a háziállatod szőre. Az ilyen pillanatokban nem árt, ha van egy olyan porszívód, amely gyorsan és hatékonyan megszabadít mindettől. Szerencsére a Moosoo két új modellje, a YC1 és a TD1-Mate pontosan erre kínál megoldást. Cikkben bemutatjuk, hogyan segíthetnek ezek a készülékek abban, hogy otthonod mindig tiszta és rendezett legyen, minimális erőfeszítéssel.

A Moosoo YC1 „Multi-Cyclone Filtration” rendszere gondoskodik arról, hogy a kibocsátott levegő tiszta és allergénektől mentes legyen, így ideális választás azoknak, akik háziállatokkal vagy allergiával élnek együtt.

Az eszköz tömege mindössze 2,76 kg, és számos tartozékot tartalmaz, beleértve az elektromos padlókefét, lapos kefét, hosszú réskefét, adaptert, felhasználói kézikönyvet és teleszkópos csövet. Az ára is igen baráti: mindössze 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 8XEFE9DO  kuponkód felhasználásával.

Moosoo TD1-Mate vezeték nélküli porszívó: Maximális teljesítmény és stílusos dizájn

A Moosoo TD1-Mate vezeték nélküli porszívó a modern háztartások nélkülözhetetlen segédeszköze. Ezt a porszívót egy 420 W-os kefe nélküli motor hajtja, amely igen nagy, 33 kPa szívóerőt biztosít. Ezzel a teljesítménnyel igazán mélyen kitakaríthatod a szőnyegeket, kemény padlókat és kárpitokat, biztosítva otthonod makulátlan tisztaságát.

Rendkívül könnyű, mindössze 2,6 kg-ot nyom, ami jelentősen megkönnyíti a használatát. A modern technológiát képviselő „Green Light Dust Detection” technológia lehetővé teszi a por és törmelék könnyű felismerését még gyengén megvilágított környezetben is, így biztosítva a maximális tisztaságot.

A Moosoo TD1-Mate dizájnja a SpaceX űrkabinok és sportautók kijelzői által inspirált, így nemcsak funkcionális, de esztétikailag is vonzó eszközt kínál. Az eszköz akár 45 perc folyamatos működést biztosít, és gyorsan újratölthető.

Ez a porszívó számos tartozékot is tartalmaz, beleértve a hosszabbító rudat, padlókefét, töltőt, 2 az 1-ben kombinált eszközt, fali tartót és felhasználói kézikönyvet. Az ára 41 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 8XEFPF7C  kuponkód felhasználásával.

hirdetés