hirdetés

Megérkeztek a Mecpow új lézergravírozói

Az egyszerű és a nagyszerű

hír
Megérkeztek a Mecpow új lézergravírozói 1

Forrás: Geekmaxi

Atika
írta: Atika
2024-08-23

A Mecpow tavaly hasonló időszakban dobta piacra az X3 szériás lézergravírozóit, amik nem ígértek valami sokat, de legalább cserébe jó olcsók voltak. Idénre emeltek a téten, az X4 és az X4 Pro ugyanis ugyanazt a 22 wattos lézert kapta, utóbbi viszont hasznos és komoly extrákkal lett felvértezve. Van itt teljesen zárt ház, füstelszívás, beépített világítás és kamera is, amivel megfigyelhetitek a készülő művet. Ha szeptember 3-ig megrendelitek bármelyiket, még egy méhsejtrácsos tárgyasztalt is kaptok melléjük ajándékba. Természetesen kupont is küldtek melléjük, a MaxiMecpowX4  kóddal 177 200 és 255 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg őket, amíg tart a bevezető akció.

A Mecpow X4 nagy ugrás a tavalyi, 5 wattos X3-as modellhez képest, ennek fényében nem is csoda, hogy jóval drágább lett az új termék. A MaxiMecpowX4  kuponkóddal 177 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, EU raktárból, további költségek nélkül. Ha szeptember 3-ig megrendelitek, akkor egy méhsejtrácsos tárgyasztalt is küldenek mellé ajándékba, de ezt külön postázzák és valószínűleg nem egyszerre fog megérkezni a géppel.

Mecpow X4 Pro

A Mecpow X4 Pro lézerfeje teljesen megegyezik az X4-ével, megkapta ugyanazt a pumpát, valamint a munkaterülete is pontosan ugyanakkora. Vannak viszont olyan extra tulajdonságai, amik miatt valóban érdemes a neve mögé biggyeszteni a Pro jelzőt.

Az X4 Pro kapott egy extra keretet, ugyanis került alá egy fiókos tároló, amiben a segédeszközöket vagy a munkához szükséges anyagokat tarthatjátok. A legszembetűnőbb változás az X4-hez képest, hogy egy komplett akril anyagú fedelet szerelhettek rá, emiatt FDA Class 1 minősítést kapott, és hatékonyan védi a szemeteket a lézer káros hatásaitól. A fedél felnyitható, ilyenkor a gravírozás automatikusan megáll, hogy ne okozzon problémát.

Fontos különbség még, hogy került egy elszívó ventilátor is a házra, amire egy csövet is csatlakoztathattok, így a nem kívánt gázok és a füst kivezethető a helyiségből. Kapott egy LED világítást és egy kamera is a repertoár része, amivel nyomon követhető munkafolyamat.

Az X4-nél felsorolt biztonsági funkciókat még kiegészítették egy biztonsági zárral, amivel a teljes kezelőfelület lezárható, ilyenkor egyáltalán nem lehet használni a gépet. A Mecpow X4 Pro szintén a MaxiMecpowX4  kuponkóddal vásárolható meg olcsóbban, a kódot beváltva 255 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető. EU raktárból, extra költségek nélkül kapjátok meg, és hasonlóan az X4-hez, ha szeptember 3-ig megrendelitek, jár mellé ajándékba a méhsejtrácsos tárgyasztal is.

hirdetés