hirdetés

Kis méret, nagy teljesítmény: az NVISEN FU02 mini PC

Fedezd fel a passzív hűtéses mini számítógépek világát és előnyeit

hír
Kis méret, nagy teljesítmény: az NVISEN FU02 mini PC 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-31

Az NVISEN FU02 passzív hűtéses mini PC egy kompakt, mégis erőteljes számítógép, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt kis méretéhez képest. A készülék Intel Core i7-1255U processzorral érkezik, amely 10 maggal és 12 szállal rendelkezik, és alapjárati sebessége 1,7 GHz, de terhelés alatt akár 5,0 GHz-re is képes. Ez biztosítja a szükséges teljesítményt a legtöbb számítási feladathoz, akár a magasabb igényű alkalmazásokhoz is.

A három különböző képernyő csatlakoztatásának lehetősége, HDMI, DisplayPort, és Type-C csatlakozók révén lehetővé teszi, hogy a felhasználók párhuzamosan több monitorral dolgozzanak, így még hatékonyabbá téve a munkafolyamatokat.

Az NVISEN FU02 mini PC jogtiszta Windows 11 operációs rendszerrel érkezik, amely letisztult és modern felhasználói felületet kínál, javítva a termelékenységet és a felhasználói élményt. A WiFi6 és a Bluetooth 5.2 biztosítja a gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatokat, míg az 1000 Mbps-os LAN port segít a kiváló hálózati teljesítményben. A ventilátor nélküli dizájn nemcsak csendes működést biztosít, hanem hozzájárul a készülék elegáns megjelenéséhez is.

Mindezek mellett, az NVISEN FU02 mini PC a megbízhatóságot és a modern technológiát ötvözi, ami most a BGRJU7NVFI7  kuponkóddal igen kedvező áron lehet a tiéd. A 16 GB RAM-mal és 512 GB SSD-vel rendelkező verziót 152 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 32 GB RAM-mal és 1 TB SSD-vel felszereltet pedig 175 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheted. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik szeretnék maximalizálni a munkahelyi hatékonyságot és a szabadidős élményeket egy elegáns, kompakt mini PC-vel.

hirdetés