hirdetés

Két új Ultimea soundbar a kuponozható porondon

Az 5.1-es, 250 W-os Ultimea Aura A30 és a 7.1-es, 330 W-os Ultimea Aura A40

hír
Két új Ultimea soundbar a kuponozható porondon 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-17

Megérkezett az Ultimea két új hangprojektora, ráadásul nagyon kedvező áron. Az Aura A30 5.1-es térhangzással, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségekkel dobja fel a TV-k, PC-k, tabletek és telefonok hangzását, míg az Aura A40 7.1-gyel tölti be az egész teret. A filmnézésen kívül, zenehallgatáshoz, meccsnézéshez szintén ideálisak ezek az audioeszközök, a BassMX és a SurroundX térhatású, erős basszusú hangzás miatt minden nagyon élvezetes lesz általuk. Mindkét termék 50 000 forint körüli áron mozog.

Ultimea Aura A40 soundbar – Térhatású hangzás a javából

Ez a 8 hangszórós, 7.1-es hangrendszer négy darab surround hangszóróból, egy centerből és egy subwooferből áll. A mélynyomója 4 colos driverrel szerelt, melyhez vezetéken keresztül csatlakozik a két hátsó 2 colos szatellit hangszóró, illetve a center három 2 colos hangszóróval rendelkezik, amelyekhez a subwooferhez hasonlóan szintén vezetéken keresztül csatlakoztatható a 2 colos front hangszóró.

A nagyon erős, 330 W-os teljesítményével és a SurroundX technológiával ez az eszköz elképesztő térhangzást ígér, ami ráadásul a távirányítójával és az Ultimea applikáción keresztül hatféle módon állítható. Emellett ennél a típusnál is megkapod az előre beállított 121 EQ módot, de persze létrehozhatod a hozzád legjobban illő egyedi beállítást is. A vezeték nélküli Bluetooth 5.3-as csatlakoztatás mellett használható optikai kábelen keresztül, illetve van rajta USB-, 3,5 mm-es jack- és AUX-csatlakozó is.

Ha használod a Banggood BGROTUA40  kuponját, akkor most csak 53 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek ezért a szuper újdonságért.

hirdetés