hirdetés

Két új, felsőkategóriás Hisense projektor köszönt be

A Full HD-s Vidda C1 Air és a 4K-s Vidda C1S nem aprózta el a teljesítményt

hír
Két új, felsőkategóriás Hisense projektor köszönt be 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-19

Nem semmi Hisense özön árasztotta el a Banggood oldalát! Az eddig TV-ikről és hangcuccaikról ismert gyártó most két új mutatós és erős projektort dobott a piacra. Az 1080p-s Vidda C1 Air-t és a 4K-s Vidda C1S-t. Mindkettőben JBL hangrendszer szolgáltatja a magas minőségű hangzást és számos automatikus, okos funkció a tökéletes moziélményt. Egyik sem olcsó darab, de ha megéri valamire költeni, akkor az egy ilyen jó minőségű vetítő.

A vetítőgépen Android 9 fut, ami nem egy mai darab, de a célnak tökéletesen megfelel. Ehhez 4 GB RAM és 64 GB-os tárhely társul. A vezeték nélküli kapcsolatot a WiFi 6 biztosítja, de találsz a hátulján egy LAN, kettő HDMI, kettő USB és egy optikai, valamint jack csatlakozót. Így rengeteg lehetőség adott a szórakozásra. Ha nem rendelkezel külső hangrendszerrel, akkor sincs semmi gond, a Hisense projektorát felvértezték egészen jónak ígérkező JBL hangszórókkal is.

A Hisense Vidda C1 Air projektort a BGUAML  kuponkód felhasználásával most 448 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni a Banggoodról, így nem egy olcsó darab azt belátom, viszont, ha egy jó vetítőgépet keresel, akkor érdemes kicsit mélyebben a zsebedbe nyúlni érte.

Hisense Vidda C1S lézerprojektor – A legjobb képminőség garantált

A kütyü natív 3840×2160 felbontású, ami megfelel a 4K szabványnak, valamint 165 és 762 cm közötti képátlóval rendelkező vetítési méretet érhetünk el vele,

nem semmi 1600 ANSI lumenes fényerő mellett.

Ezért ez a típus nagyobb szobákba ajánlott inkább, ahol rendelkezésedre áll ekkora szabad falfelület vagy elfér egy ekkora vászon. A projekció DLP technológia segítségével valósul meg, fényforrásként a projektor lézert használ, amely több színt tud megjeleníteni, mint a lámpával ellátott társai. A gyártó adatai szerint a lámpa élettartama ECO üzemmódban: 25000 óra, tehát a közös időd vele, mint a tenger annyi lesz. A kisebb tesójához hasonlóan ő is tudja az automata fókuszállítást, trapézkorrekciót a tárgyelkerülést,a képernyő igazítást és az automatikus fényerő csökkentést.

Ez a modell mennyezetre, asztalra és falra is helyezhető. A falra szerelés akkor előnyös, ha kevés hely van a helyiségben, míg a mennyezetre szerelés elsődlegesen előadó- és osztálytermekben használatos. Az integrált JBL hangszórók gondoskodnak a magas minőségű hanglejátszásról, várhatóan nem szükséges külső hangrendszert kapcsolnod hozzá. Mellékelnek hozzá egy távirányítót, aminek hála a kanapéd kényelméből is kezelheted a vetítőd. A felszereltség között RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Bluetooth csatlakozási lehetőség található. A vetítőgépen a korábbihoz hasonlóan ezen is Android rendszer fut, amihez 4 GB RAM és 64 GB-os tárhely társul. Ráadásul a képfrissítési rátája 240 Hz, azaz élvezetes játékélményt képes nyújtani.

Ne keresgélj tovább, ha projektor vásárláson törted eddig a fejed, csapj le most erre a 4K-s újdonságra! A BGKALE  kuponkód használatával 516 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba fog kerülni ingyenes szállítás mellett.

hirdetés