hirdetés

Kényelmes és sokáig szól a BlitzWolf BW-V49 fülhallgató

A megfelelő hangminőség és intelligens zajcsökkentés az alap ennél a fülhallgatónál

hír
Kényelmes és sokáig szól a BlitzWolf BW-V49 fülhallgató 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-12

A BlitzWolf BW-V49 fülhallgató a zenehallgatás és a kényelem kombinációjának új szintjét kínálja, melyet a legfrissebb technológiák és a felhasználói igények szem előtt tartásával terveztek. Legyen szó sportolásról, munkáról vagy pihenésről, ez az apró, de annál hatékonyabb eszköz minden helyzetben megállja a helyét, és tökéletesen illeszkedik az aktív életmódodhoz. Most előrendelési akció keretében csupán 10 100 Ft-ért lehet a tiéd, így kiváló áron juthatsz hozzá egy olyan fülhallgatóhoz, amely minden elvárásodnak megfelel.

A BW-V49 fülhallgató tervezésekor a kényelem is kiemelt figyelmet kapott. OWS típusú, ami az „Open Wear Style” rövidítése, amely nyitott viseletű stílust jelent. Az ilyen típusú fülhallgatók nem zárják el teljesen a füleket, így a külső zajok részben behallatszanak. Ez különösen hasznos lehet sportolás vagy más szabadtéri tevékenységek során, mivel lehetővé teszi, hogy a felhasználó továbbra is hallja a környezetét, miközben zenét hallgat. Az OWS fülhallgatók jellemzően kényelmesek, és hosszabb ideig is viselhetők anélkül, hogy nyomást gyakorolnának a fülre. Az ergonomikus kialakítás és a mindössze 67,6 g-os tömege biztosítja, hogy a fülhallgatók hosszabb ideig is kényelmesen viselhetők legyenek, akár intenzív mozgás közben is. A dupla rétegű, szilikon anyagból készült érintkezési pontok további komfortot nyújtanak, így a fülhallgatók alig észrevehetőek a fülben.

Akkumulátora egyetlen töltéssel akár 5-8 órás lejátszási időt biztosít, míg a 400 mAh-s töltőtok lehetővé teszi a fülhallgatók többszöri feltöltését, így egész nap használhatod őket anélkül, hogy aggódnod kellene a lemerülés miatt. A teljes töltési idő mindössze 1,5 óra, így gyorsan újra üzemkész állapotba hozhatod a fülhallgatókat.

IPX5 vízállósági besorolással rendelkezik, így ellenáll az izzadságnak és az esőnek, ami különösen alkalmassá teszi sportoláshoz vagy kültéri tevékenységekhez. Emellett a különféle Bluetooth profilok (HSP/HFP/A2DP/AVRCP) támogatása lehetővé teszi a zökkenőmentes párosítást a különböző eszközökkel, legyen szó telefonról, tabletről vagy laptopról. Érdemes gyorsan lecsapni rá, mert most előrendelési akció keretében mindössze 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatsz hozzá a BW-V49 fülhallgatókhoz.

hirdetés