hirdetés

Jó áron az új Atuman MT2 multifunkciós ébresztőóra

Pontosság minden nap

hír
Jó áron az új Atuman MT2 multifunkciós ébresztőóra 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-11

Az Atuman MT2 egy okos kis eszköz, amely egyszerre szolgál ébresztőóraként, időzítőként, hő- és páratartalom mérőként. Ezzel a multifunkciós órával nemcsak a szobád hőmérsékletét tarthatod kézben, hanem segít a napjaidat is jobban szervezni, köszönhetően az intelligens ébresztő funkcióknak és a „paradicsomóra” módnak. Ha épp egy sokoldalú okos kis órát keresel, mindenképpen érdemes tovább olvasnod, mert kuponunk segítségével kedvezménnyel, 7000 forintért juthatsz hozzá.

Ha nem találkoztál volna még a kifejezéssel, a paradicsomóra (angolul Pomodoro Technique) egy időmenedzsment módszer, amit Francesco Cirillo fejlesztett ki az 1980-as évek végén. Az alapötlete az, hogy a munkát kisebb, könnyebben kezelhető időszakokra bontod, amelyeket pihenők követnek. A módszert eredetileg egy paradicsom alakú konyhai időzítővel végezték (innen a neve).

Az eszköz időzítő funkciója még tovább fokozza a hasznosságát. Legyen szó főzésről, edzésről, vagy bármilyen más tevékenységről, az előre és visszafelé számláló időzítő pontosan megmutatja, mennyi időd van még hátra. Type-C töltőporttal van ellátva, ráadásul ritkán kell tölteni, köszönhetően a hosszú élettartamú, 1800 mAh-s akkumulátornak. A készülék erős, tartós kialakítást kapott, hiszen a megfelelő minőségű műanyag borítás nemcsak könnyűvé, hanem rendkívül ellenállóvá is teszi az Atuman MT2-t. A mérete kompakt (142×52×86,5 mm), így könnyedén elhelyezheted az asztalodon, éjjeliszekrényeden vagy bárhol, ahol szükséged van rá.

Multifunkciós kijelzője segít abban, hogy minden szükséges információ egy pillantással elérhető legyen: az aktuális dátum, idő, hőmérséklet és páratartalom egy helyen, mindez egy letisztult, könnyen kezelhető felületen. Így biztos lehetsz benne, hogy mindig a megfelelő klímát és időzítést tudod tartani anélkül, hogy bonyolult eszközökkel kellene bajlódnod.

Az Atuman MT2 multifunkciós hő- és páratartalom mérő 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el, ha a BG3b93ed  kuponkódot használod. Ráadásul ingyenes szállítással juthatsz hozzá, így tényleg kedvező áron szerezheted be ezt a praktikus eszközt, amely megkönnyíti a mindennapjaidat.

hirdetés