hirdetés

Itt az új Alldocube iPlay 60 Mini Pro tablet

A legújabb 8,4 colos modell ára 60 000 Ft alatt maradt

hír
Itt az új Alldocube iPlay 60 Mini Pro tablet 1

Forrás: Alldocube

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

Az Alldocube iPlay tableteknél az egyik legszembetűnőbb tulajdonság a kiváló ár-érték arány, hisz elég erős gépeket kínálnak, viszonylag alacsony áron. Ezért is csillant fel a szemünk egyből, mikor megláttuk, hogy megjelent a legújabb termékük az Alldocube iPlay 60 Mini Pro tablet. Erős processzorával, Android 14-en alapuló Alldocube OS 3.0 rendszerével, élénk kijelzőjével, giroszkópos érzékelőjével, 6050 mAh-s aksijával, arcfeloldásával és kettős hangszórójával magával ragadó szórakozási élményt ígér. Ráadásul megkapta a Widevine L1 tanúsítványt is, így a nagy felbontású streamingnek sincs akadálya.

Az eszközön Android 14-en alapuló Alldocube OS 3.0 fut és kapott 4G modemet a netezéshez, de található még benne Bluetooth 5.2 és Dual-band WiFi (2.4 GHz + 5 GHz), illetve GPS is. Nem maradhatott ki az SD kártya és a 2 darab nano SIM hely, illetve a 3,5 mm-es jack dugalj sem. Az iPlay 60 Mini Pro kivételes hordozhatóságot és erőteljes chip-teljesítményt kínál, ami számos tartozékgyártót arra ösztönzött, hogy különféle perifériákat készítsen hozzá. Csak csatlakoztass gyorsan egy külső vezérlőt Bluetooth 5.0-n vagy USB-C-n keresztül, és az iPlay 60 Mini Pro azonnal játékkonzollá alakul! A kamerája az előlapon egy 5 megapixeles szenzor és a hátlapon pedig egy 13 megapixeles egység kapott helyet,

Ha egy kompakt, de erős tabletet keresel, akkor az Alldocube iPlay 60 Mini Pro az egyik legkiválóbb ár-érték arányú eszköz, amit csak találhatsz. A BGRSEPT60MN  kuponnal 58 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá, minimális, 80 forintos szállítási költség mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés