hirdetés

Itt az új 500 W-os, üléses iScooter i12 elektromos roller

Elég nagy 12 colos kerekek, 25 km/h végsebesség, 35 km hatótáv és megfizethető ár

hír
Itt az új 500 W-os, üléses iScooter i12 elektromos roller 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

A legújabb iScooter elektromos roller az i12 ideális választás, ha egy hosszabb távon is kényelmes, üléses modellt keresel városi közlekedéshez, munkába vagy iskolába járásra. Az 500 W-os motor 25 km/h végsebességet ígér, amivel biztonságosan gurulhatsz. A 7,5 Ah-s aksival és a 12 colos pneumatikus kerekekkel egy 35 km-es út is simán beleférhet, sőt a 20 fokos emelkedők sem kottyannak meg neki. Első-hátsó lengéscsillapítókkal és rugós üléssel is feldobták. Most nagyon jó áron, 115 900 forintért rendelhető kuponnal.

A 80b1a2 kuponkóddal most te is elkezdheted az elektromos közlekedést egy i12-es modellel 115 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe. Banggoodról, cseh raktárból érkezik körülbelül 7 nap alatt, ingyenes szállítással.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés