hirdetés

Itt a Kukirin G2 Pro új, 2024-es verziója 180 000 Ft-ért

Nagyobb kerekek, kisebb méret és tömeg, hasznosabb lámpák és sárvédők

hír
Itt a Kukirin G2 Pro új, 2024-es verziója 180 000 Ft-ért 1

Forrás: RendeljKínait

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-05

A közkedvelt Kukirin G2 Pro kapott egy új, 2024-es frissítést, egy kedvező árral együtt. A változtatás előtti verziót volt szerencsénk tesztelni, azóta is rajongói vagyunk a modellnek. Az új verzió könnyebb súlyt, nagyobb kerekeket, hasznosabb világítást és gombokat, illetve dizájnbeli tuningokat kapott. Mind az aszfalton mind a rázósabb terepeken hasíthatsz az off-road gumikkal akár 45 km/h végsebességgel, 35 km-nyi távolságra. Az ára nem is lehetne jobb, 180 000 forintért már pattanhatsz is az upgrade-elt rollerre.

Ami pedig maradt az az erős 600 W-os motor, amivel a roller végsebessége a 45 km/h-t karcolja, amit a valóságban is tud, ahogyan a tesztünkben is írtuk. Ehhez kapott egy 15 Ah-s, 48 voltos aksit, ami 0,72 kWh kapacitású, és körülbelül 35 km hatótávra elég. A maximális terhelhetősége 120 kg.

Mindkét kerék kapott lengéscsillapítót és bowdenes tárcsafékeket is. Érdekesség, hogy egy ülést is ráapplikáltak, hogy kényelmesebbé tegyék a hosszabb utakat, de ezt könnyen el is tudjátok távolítani, ha útban lenne. Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője pedig nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges menetinformáció.

Ha eddig még nem szerezted be, most itt a remek alkalom rá, hisz a BGHUPLG2PRO  kuponkód használatával mindösszesen csak 180 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned ingyenes és gyors szállítás mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés