hirdetés

Innováció és kényelem egyben: N-One Nbook Pro notebook

Két képernyő, kétszeres élmény

hír
Innováció és kényelem egyben: N-One Nbook Pro notebook 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-25

Az N-One Nbook Pro új szintre emeli a notebookok használatát: különleges kialakításával és teljesítményével valószínűleg elnyeri majd a felhasználók tetszését. Ez a laptop dupla 16 colos érintőképernyőjével lehetőséget kínál a multitaskingra és a kreatív munkára. Megfelelő választás lehet azoknak, akik szeretnék kihasználni a dupla kijelző nyújtotta előnyöket, miközben tisztában vannak azzal, hogy ez egy kínai gyártmányú eszköz, amely megfelelő teljesítményt kínál kedvező áron.

32 GB RAM teszi lehetővé a gyors váltást a különböző alkalmazások között, a 1TB-os SSD pedig villámgyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést kínál, bőséges tárhelyet biztosítva minden fájlhoz. A kettős sávú Wi-Fi gyorsabb és stabilabb hálózati kapcsolatot biztosít, míg a Bluetooth 5.2 alacsonyabb energiafogyasztás mellett több perifériás eszközt is csatlakoztathat. A laptop három USB 3.0 porttal, egy teljes funkcionalitású Type-C porttal, egy HDMI 2.0 csatlakozóval és egy 3.5 mm-es fejhallgató jackkel rendelkezik, így minden szükséges eszközt egyszerűen csatlakoztathatsz.

Innováció és kényelem egyben: N-One Nbook Pro notebook 2

Forrás: Geekbuying

A 58 Wh kapacitású polimer lítium akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, akár üzleti feladatokhoz, akár multimédiás szórakozáshoz. Ennek pontos értéke a használattól függ, de egy ilyen kapacitású akkumulátor általában 6-8 órányi vegyes használatot (böngészés, dokumentumszerkesztés, videólejátszás) biztosíthat. Intenzívebb használat, például videószerkesztés vagy játék esetén ez az idő rövidebb lehet, míg energiatakarékosabb használat esetén, mint például szövegszerkesztés vagy alacsony fényerőn való olvasás, az üzemidő valamivel hosszabb. A 100 W-os gyorstöltővel gyorsan újra feltölthető, így mindig készen áll a használatra.

Az N-One Nbook Pro Windows 11 Pro operációs rendszert futtat (ingyenesen jár is hozzá jogtiszta szoftver), és egy virtuális billentyűzettel is rendelkezik. A beépített mikrofon és a kétcsatornás hangszórók kiváló audioélményt nyújtanak, míg a dupla ventilátor és réz hűtőcső hatékony hőelvezetést biztosít.

A laptop mindössze 2,8 kg és 35,6×24,7×3 cm méretű, amely nem számít kicsinek, de még hordozhatónak számít. A csomag tartalma a laptop, a töltő és a felhasználói kézikönyv.

Az N-One Nbook Pro tökéletes választás mindazok számára, akik a legújabb technológiákat és a kiváló teljesítményt keresik. Európai raktárból, gyors és áfamentes kézbesítéssel érkezik hozzád, így most érdemes lecsapni erre a különleges ajánlatra. Ne hagyd ki, rendeld meg most 8SYJQ3EI  kuponunk segítségével 309 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, és lépj be a jövő notebookjainak világába!

hirdetés