hirdetés

Hiánypótló Nintendo Switch kiegészítők nagy játékosoknak

Unitek 4 az 1-ben kártyaolvasó és 4 portos, kompakt dokkoló

hír
Hiánypótló Nintendo Switch kiegészítők nagy játékosoknak 1

Forrás: Aliexpress UNITEK Official Store, SIKROFEGEN Store Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-07

Imádjuk a Nintendo Switcheket, de utáljuk a játékokat egyesével cserélgetni és az alap robusztus dokkolójával sem könnyű az élet. Hoztunk két problémára két remek megoldást. Az Unitek 4 az 1-ben kártyaolvasója egyszerre 4 különböző kártya beolvasását támogatja. Vége a kártyák ki-be dugdosásának. A 4 portos dokkoló, RGB világítással pedig mindenki életét meg fogja könnyíteni. Mindkét eszköz kompatibilis a sima és az OLED-es Nintendo Switchcsel is. Itthon nem kaphatók és ennyiért mindkettő remek deal.

Nintendo Switch 4 az 1-ben dokkoló – A kompakt megoldás

Ennek a szuper töltőállomásnak a kinézete megfog a tulajdonságai pedig garantáltan megtartanak. Nintendós stílussal, RGB hangulatfénnyel és kompakt, 145x48x30 milliméteres mérettel készült, így garantáltan könnyedén elhelyezhető a televíziód mellett, de akár szállítható is bármikor. Csúszásgátló talpának köszönhetően pedig biztosan nem fogod lerántani még portörlés közben sem.

Ez az eszköz kompatibilis a sima Switch és az OLED-es modellekkel is. Találhatsz rajta egy HDMI, két USB 2.0 és egy USB-C bemeneti portot és egy kapcsoló gombot, amivel a kézi és a nagy képernyős mód között válthatsz. A gyorstöltést pedig játékközben is támogatja. A HDMI kábel segítségével 4K minőségben élvezheted a játékot tv-n, monitoron vagy projektorra csatlakoztatva is.

Azt hiszem a pozitív felhasználói visszajelzések és a beszédes specifikáció önmagukért beszélnek. Ne hagyd ki ezt a Nintendo Switch kiegészítőt ennyiért semmiképpen sem! Ez a dokkoló állomás csupán csak 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható Aliexpressről, de van belőle egy kibővített változat is, ami kapott egy USB 3.0 és egy 1000 Mbps-os LAN portot is, ennek ára 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Ha pedig imádod a hasznos és menő kiegészítőket és híján vagy a játéktartóknak, akkor csekkold még ezt a két ajánlatot is:

  • Dobozos játéktároló 2800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, Itt!
  • 24 darab játékkártya tároló, rengeteg színben 1000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól, Itt!

hirdetés