hirdetés

Ezzel a pakkal legyőzhetetlen lehetsz Nintendo Switchen

GameSir Nova kontroller és Baseus GamerX Type-C Hub 10 000 Ft környékén

hír
Ezzel a pakkal legyőzhetetlen lehetsz Nintendo Switchen 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-09

A Gamesir márkát már nem kell bemutatnom egy igazi gamernek sem, de a Baseus brandről is csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni. Tőlük hoztunk két ütős terméket kiemelten Nintendo Switchez, de sok egyéb eszközzel is kompatibilisek. A Gamesir Nova HD Rumble kontrollert hall szezonoros joystickkal és a Baseus GamerX Type-C dokkolót 6 porttal és állvány funkcióval 10 000 forint környékén bezsebelheted. Mindkét eszköz kompatibilis a sima és az OLED-es Nintendo Switchcsel is. Ennyiért mindkettő remek deal.

A Gamesir Nova HD Rumble kontrollerrel legyőzhetetlen lehetsz bármely Nintendo Switchcses játékod során. A Banggood oldaláról, 9 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted, többletköltségek nélkül.

Baseus GamerX Type-C Hub – A gamerek választása

A Baseus 6 portos eszköze nem csak egy dokkoló állomás, hanem dönthető állványként is szuperál. 1 darab HDMI, 3 darab USB 3.0, 1 darab RJ45 és 1 darab Type-C PD portot tartalmaz, zökkenőmentes csatlakozási és bővítési lehetőségeket biztosítva. A HDMI kábel segítségével 4K@60Hz-es minőségben élvezheted a játékot tv-n, monitoron vagy projektorra csatlakoztatva is. A Type-C PD porton keresztül kimenő, maximális 100 W-os teljesítménynek köszönhetően gyorsan feltöltheted vele laptopodat, mobiltelefonodat vagy konzolodat akár játék közben is. Az USB 3.0 portjai akár 5 Gbps adatátviteli sebességet kínálnak, lehetővé téve a nagyméretű fájlok és képek másodpercek alatt történő átvitelét, az RJ45-ös port pedig stabil és nagy sebességű internetet biztosít, akár 1000 MB/s hálózati sebességgel.

Ennek a szuper hubnak van egy állvány funkciós része is, ami 70 és 45 fokos dönthetőséget biztosít, kinek épp, hogyan a legkényelmesebb. 135x86x30 milliméteres méretével és 318 grammjával garantáltan könnyedén elhelyezhető a televíziód mellett, de akár szállítható is bármikor. Ez az eszköz kompatibilis a sima Switch és az OLED-es modellekkel, illetve Steam Deckkel is.

Azt hiszem a beszédes specifikáció önmagáért beszél. Ne hagyd ki ezt a dokkolót ennyiért semmiképpen sem! Ez a hub csupán csak 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a BGREUPBS09  kuponnal.

Ha pedig hozzám hasonlóan te is régóta keresel egy olyan hordozó táskát, amibe a dokkolód, a konzolod, a játékaid és még sok egyéb más is belefér, akkor csekkold ezt az ajánlatot: Giga kapacitású hordozó 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, Itt!

 

hirdetés