hirdetés

Extrán jó vezeték nélküli kontroller lett a GameSir T3 Pro

Hall Effect karokkal és 6-tengelyes giroszkóppal a valósághű játékélményért

hír
Extrán jó vezeték nélküli kontroller lett a GameSir T3 Pro 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-16

Egy jó kontrollerrel sokkal magasabb szintű játékélményben lehet részed, legyél akár alkalmankénti gamer vagy igazi kocka, biztos nem fogsz már hagyományos módon játszani miután kipróbáltad ezt a Hall Effect karos eszközt, ami Nintendo Switch, Android, iOS, PC és Steam platformokkal kompatibilis. Testreszabható RGB világítással, valamint menő átlátszó töltőállomással érkezik. 2,4 GHz-en, Bluetooth segítségével, NFC-vel vagy vezetékes módon használható. Légy Pro gamer most csupán 26 400 forintért cserébe!

míg a maximálisan kézreálló kezelhetőséget a 9 darab, egyedi módon programozható gombok nyújtják és a 6-tengelyes giroszkóp.

Minden karambolt és rázósabb menetet valóságosnak fogsz érezni hála a kettős rezgőmotornak. Ha az 1200 mAh-s akkumulátornak egy kis kraftra lenne szüksége, helyezd a kontrollered a tartozékként járó, nagyon menő, átlátszó töltő állomásra az igazi gamer kuckódban!

A Gamesir T3 Pro kontrollerrel legyőzhetetlen lehetsz bármely játékod során. A Banggood oldaláról 26 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a BGROTGT3P  kuponkód segítségével, minimális 700 forintos szállítási költség mellett.

 

hirdetés