hirdetés

Emelkedj ki a tömegből LED-es reklámtáskával!

Az új technológiai őrület, ami garantáltan felhívja rád a figyelmet

hír
Emelkedj ki a tömegből LED-es reklámtáskával! 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-12

Szeretnél egy kis őrültséget csempészni a hétköznapjaidba? Ez a LED-es újdonság nem csupán egy táska – hanem egyben dinamikus vizuális élmény is, ami garantáltan felhívja magára a figyelmet! Ha szeretnél kitűnni a tömegből, legyen szó fesztiválról, vagy csak a napi ingázásról, ez a táska biztosan megteszi hatását. Engedd, hogy a LED kijelző egyedi grafikákkal, animációkkal vagy akár biztonsági jelekkel szórakoztasson, miközben minden szükséges dolgod elfér benne.

Könnyű tömegének (kb. 1,2 kg) és ergonomikus kialakításának hála a táska napi használat során is kényelmes marad. A lélegző háttámasz és a párnázott vállpántok biztosítják, hogy a táska ne terhelje meg a válladat, még hosszú séták vagy ingázások során sem. A táska űrtartalma 20-35 liter, a belső zsebek és rekeszek praktikusak a telefon, laptop és egyéb fontos eszközök rendszerezésére, így minden könnyen elérhető. Az IPX5 vízállósági besorolás biztosítja, hogy az esőben sem kell aggódnod a táska és annak tartalmának az állapotáért. Az állítható vállpántok lehetővé teszik, hogy a táska kényelmesen illeszkedjen különböző testalkatokhoz, és hogy kényelmes legyen mindenkinek, legyen szó diákokról, ingázókról vagy kerékpárosokról.

Ha szeretnél egy olyan táskát, amely nem csupán egy átlagos kiegészítő, hanem egy stílusos és praktikus eszköz, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből, ezt a terméket neked találták ki. Most a KA2N9CXXFYTC  kuponkóddal 31 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd.

hirdetés