hirdetés

Előrendelhető az Alldocube iPlay 60 Mini Turbo tablet

Kompakt erőgép a zsebedben

hír
Előrendelhető az Alldocube iPlay 60 Mini Turbo tablet 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-30

Az Alldocube iPlay 60 Mini Turbo egy igazán szimpatikus kis tablet, ami mérete ellenére szuper teljesítményt nyújt. Legyen szó mindennapi böngészésről, filmnézésről vagy akár játékokról, ez a készülék bőven kiszolgálja az igényeidet. Az új Android 14 rendszerrel felszerelve nemcsak gördülékeny használatot biztosít, de még a tárhelyet is okosabban kezeli, így több hely marad az appjaidnak és a médiafájloknak. Nézzük meg közelebbről, mit tud még ez a kis csoda!

Mindössze 323 grammot nyom, így könnyen hordozható, és ideális választás azoknak, akik mindig úton vannak. Mérete (202,7x126x7,9 mm) tökéletes ahhoz, hogy könnyedén elférjen egy kisebb táskában vagy akár a zsebedben is. A beépített 5 MP-es előlapi kamera és 13 MP-es hátlapi kamera épp elég arra, hogy útközben gyorsan készíts egy-két képet vagy videóhívást bonyolíts. A többféle Wi-Fi sáv (2.4 GHz és 5 GHz) garantálja, hogy mindig gyors internetkapcsolat álljon rendelkezésre, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Emellett az OTG támogatás további kényelmet nyújt, mivel külső eszközöket is csatlakoztathatsz a tabletedhez.

A bővíthető tárhely lehetősége is nagy előny, hiszen akár 512 GB-os microSD kártyával is felturbózhatod a tablet kapacitását. A Bundle 1 csomagban pedig még több extrát is kapsz, mint a bőr tok, fülhallgató és OTG kábel, hogy a legtöbbet hozhasd ki az eszközből. A BGROTAD60  kuponkód felhasználásával most 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért előrendelheted. Ha pedig szeretnéd a kiegészítőkkel bővített csomagot, az most ugyanezzel a kuponnal 74 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd és ebben már a szállítási költség is benne van. Európai raktárból, egyéb költségektől mentesen érkezik.

hirdetés