hirdetés

Elég jó az új SCY LH18108 RC autó 21 100 Ft-ért

28 km/h-val süvítő, 40 perces üzemidejű, strapabíró erőgép, nem csak kezdő RC autósoknak

hír
Elég jó az új SCY LH18108 RC autó 21 100 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

Az SCY LH18108 távirányítós, off-road autó egy igazi nagypályás gép, gyors és minden rázós tereppel megküzd, akár még a pocsolyákkal is, így nemcsak a kezdő RC autósok, de a rutinosabbak is hamar meg fogják szeretni, főleg, ha meglátják a tudás mellé csapott baráti árat. A vagány terepjáró erős LED fényeket kapott az éjszakai száguldozásokhoz és maximálisan 28 km/h sebességet, ami még jónak számít egy ilyen árkategóriájú távirányítós járgánynál. Mindezek 40 perces üzemidővel társulnak. A Banggoodon most 21 100 forintért bezsebelheted piros és zöld színkombinációkban.

Az autó első-hátsó, függőleges rugós lengéscsillapítókkal és négykerék meghajtással lett felvértezve a nehéz terepviszonyok legyűrésének érdekében. Az első és hátsó differenciálművek, a forgótengelyekkel együtt fémből készültek, így az összkerék-hajtás összekötő ereje nagyobb, mint a műanyag társainak és eltörni sem törik el egy rázósabb menet után. Még egy segédkerék is került a hátuljára, amin akkor gurul, amikor felemelkedik a jármű orra.

Az autó akkupakkja egy 1500 mAh-s, Li-ion akkumulátor, amely körülbelül 35-40 perc játékidőt biztosít és mindösszesen 3-3,5 óra alatt tölthető fel teljesen a hozzá kapott USB töltő segítségével.

Szerezd meg az új SCY LH18108 off-road távirányítós versenyautót zöld vagy piros színben, óriási kedvezménnyel a Banggood oldalán! Használd a BG561932 kuponkódot, így csak 21 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet, ingyenes szállítással együtt.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés