hirdetés

Egy újabb, nagyon különleges Bakeey power bank érkezett

Vezeték nélküli töltés, beépített kábelek, zseblámpa és napelem teszi egyedivé

hír
Egy újabb, nagyon különleges Bakeey power bank érkezett 1

Forrás: Banggod

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-16

Nem olyan régen megjelent egy extra izgalmas Bakeey power bank, amit most egy hasonló, még érdekesebb kütyü követett. A tudása hasonló, de talán jobb is lett. Az eszköz lényegében egy full extrás power bank, amibe olyan dolgok kerültek, mint a napelem, a beépített kábelek vagy éppen a zseblámpa. Kuponkóddal már 14 700 Ft-ért meg is lehet rendelni csehországi raktárból.

Még tettek rá akasztónak helyet, illetve egy dupla LED-del felszerelt zseblámpát. A töltöttségi szintet szintén apró LED-ek mutatják.

A kütyü a tudásához mérten szerintem nem drága. Nem is filléres tétel, de a BGWHHUPL  kuponkóddal meg lehet rendelni már 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

hirdetés