hirdetés

BlitzWolf BW-TA2 5 az 1-ben utazóadapter 11 800 Ft-ért

Világutazók elengedhetetlen társa

hír
BlitzWolf BW-TA2 5 az 1-ben utazóadapter 11 800 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-18

Utazáskor mindig kihívás, hogy a különböző országok eltérő aljzatait használd anélkül, hogy állandóan adapterekkel és kábelekkel bajlódnál. Ha nem akarsz minden út előtt külön készülni erre, akkor a BlitzWolf BW-TA2 5 az 1-ben utazó adapter tökéletes megoldás lehet számodra. Ez az eszköz nemcsak praktikus, de elegáns, kompakt és képes a leggyorsabb töltési teljesítményt is nyújtani, bárhová is utazol. Könnyedén bedobhatod a táskádba, és szinte minden eszközödet csatlakoztathatod vele, bárhol is tartózkodsz a világon.

Beépített biztonsági funkciói fokozott védelmet nyújtanak a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen, így használata mindig biztonságos marad. A dugózár pedig segít abban, hogy csak az éppen használt aljzat legyen aktív, így csökkentve a balesetveszélyt. Ezen kívül az adapter kis mérete (mindössze 92x56x56 mm és 206 g) miatt könnyedén elfér bármelyik utazótáskában vagy kézitáskában. Nem kell többé nagy, nehéz átalakítókat cipelni magaddal, mert ez az eszköz minden igényedet kielégíti.

Ráadásul nemcsak okostelefonokhoz és laptopokhoz ideális. Játék konzolok, MP3-lejátszók, fényképezőgépek és borotvák töltésére is használhatod, így minden eszközödet feltöltheted a segítségével. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez az adapter nem alakítja át a feszültséget, így ha olyan országba utazol, ahol más a hálózati feszültség, mint otthon, akkor érdemes egy külön átalakítót is beszerezni. Az ára most a BGBWTA2  kuponkód felhasználásával 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás költsége is benne van, így egyéb költségekkel nem kell számolnod.

hirdetés