hirdetés

BlitzWolf BW-EC2 8 az 1-ben fali aljzat EU csatlakozóval

Praktikus erőforrás minden eszközöd számára

hír
BlitzWolf BW-EC2 8 az 1-ben fali aljzat EU csatlakozóval 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-24

A mindennapi elektronikai eszközeink száma folyamatosan nő, ezért egyre nagyobb szükség van egy olyan megoldásra, ami egyszerűvé és kényelmessé teszi a különféle készülékek töltését és használatát. A BlitzWolf BW-EC2 egy kompakt, de nagy teljesítményű eszköz, amely 8 különféle csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Ideális választás otthonra, irodába, vagy akár utazáshoz, mivel egyszerre több készüléket is képes kiszolgálni anélkül, hogy túlzsúfolnád az aljzatokat.

Különösen hasznos, ha gyorsan és hatékonyan szeretnéd tölteni a mobilkészülékeidet. Az USB portok külön-külön 5 V/3 A teljesítményt biztosítanak, a teljes USB kimenet pedig maximum 5 V/3,4 A, így több eszközt is egyidejűleg tölthetsz, anélkül hogy túlterhelnéd a hálózatot. Az EU dugóval ellátott készülék könnyedén beilleszthető bármely európai aljzatba, és ideális választás különféle helyiségekbe, például a hálószobába, nappaliba, vagy akár irodai használatra.

A BlitzWolf BW-EC2 nagy előnye, hogy kapcsolóval is ellátták, így nem szükséges az eszközöket külön-külön kihúzni, ha már nincs szükséged a töltésre. Ez nemcsak praktikus, hanem energiatakarékos is, hiszen egyetlen mozdulattal lekapcsolhatod az összes csatlakoztatott eszközt. Mindez egy egyszerű, letisztult dizájnba csomagolva érkezik, amely bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik. Most rendkívül kedvező áron, mindössze 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ha használod a BGROTBEC2  kuponkódot. A szállítás ingyenes, így extra költségek nélkül érkezik hozzád.

hirdetés