hirdetés

Bikázd be autódat könnyedén az iMars autóindítóval!

Az autómentő eszköz, amire mindig számíthatsz

hír
Bikázd be autódat könnyedén az iMars autóindítóval! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-09

Az iMars I-J12 hordozható autós gyorsindító és powerbank egy olyan szuper kis eszköz, amely nemcsak akkor jön jól, ha autód akkumulátora váratlanul lemerül, hanem hasznos társ lehet számos helyzetben, hiszen egyéb fontos kütyüjeidet is feltöltheted vele mikor nincs a közelben más áramforrás. Ezzel a bikázóval bármikor, bárhol egyszerűen újraindíthatod autódat, legyen szó hideg téli reggelről vagy késő esti útról.

Az iMars I-J12 szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is megbízhatóan működik. Akár hideg téli napokon, akár forró nyári időszakban is számíthatsz rá, hiszen -20 ℃ és 60 ℃ között stabilan üzemel. Ez különösen fontos lehet olyan helyzetekben, amikor az autó akkumulátora hideg időben gyorsan lemerül. Kompakt méreteinek köszönhetően az iMars I-J12 könnyen hordozható és tárolható, akár a kesztyűtartóban, akár a hátizsákodban. Mindössze 168x84x30 mm méretével nem foglal sok helyet, de amikor szükséged van rá, rendkívül hasznos lehet.

Ez a gyorsindító nemcsak az autó indítására szolgál, hanem beépített USB portjának köszönhetően lehetőséged van feltölteni vele mobiltelefonodat vagy más elektronikus eszközeidet is. Ez különösen hasznos lehet utazások, erdei túrázások alkalmával vagy egyéb olyan helyzetekben, amikor távol vagy a konnektortól.

A három különböző módon világító LED zseblámpa (erős fény, stroboszkóp és SOS mód) további biztonságot nyújt éjszakai vészhelyzetekben vagy korlátozott látási viszonyok között. Segítségével könnyedén megvilágíthatod az autód motorházát, jelezheted a helyzetedet másoknak, vagy akár útjelzőként is használhatod.

A beépített LCD kijelzővel mindig figyelemmel követheted az eszköz töltöttségi szintjét, így soha nem érhet kellemetlen meglepetés. Egyértelmű visszajelzést ad arról, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre, így tudni fogod, mikor van ideje újratölteni a készüléket.

Most a BGb0e486  kuponkóddal szállítással együtt mindössze 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a sokoldalú és megbízható eszköz. Érdemes most beszerezni: légy felkészült vele minden váratlan helyzetre!

hirdetés