hirdetés

Bemutatkoznak a Realme 13 Pro és 13 Pro Plus okostelefonok

A jövő technológiája a zsebedben

hír
Bemutatkoznak a Realme 13 Pro és 13 Pro Plus okostelefonok 1

Forrás: Aliexpress, Tentrust Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-28

A Realme legújabb telefonjai, a 13 Pro és 13 Pro Plus, a modern technológia minden előnyét egyesítik, és olyan felhasználói élményt kínálnak, amely méltán hívja fel magára a figyelmet. Az elegáns külső mögött rengeteg innovatív funkció és lenyűgöző teljesítmény rejtőzik, mindez pedig elérhető áron. Ismerd meg közelebbről a két új modellt!

Fotózás terén sem kell csalódnod: az 50 MP-es Sony LYT-600 OIS kamerával lenyűgöző fotókat készíthetsz, akár gyenge fényviszonyok között is. A 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera további lehetőségeket kínál a kreatív fotózáshoz. A 32 MP-es előlapi kamera pedig éles és részletgazdag szelfiket készít. NFC és 5G támogatás is található benne, így nemcsak gyorsan fizethetsz érintésmentesen, de a legmodernebb hálózatokhoz is csatlakozhatsz.

A Realme 13 Pro kétféle konfigurációban érhető el, hogy minden felhasználói igényt kielégítsen. Az alapverzió 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik, de elérhető a 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel felszerelt változat is, ami már nagyon tisztességes memóriát és háttértárat jelent.

A készülék jelenleg előrendelhető. Ára a 8 GB RAM és 256 GB tárhely esetén 129 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel pedig 146 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítási költség is benne van. Francia raktárból érkezik, és egyéb költségekkel nem kell számolnod.

Realme 13 Pro Plus – Még több erő és gyorsaság

Ha még egy szinttel magasabbra vágysz, akkor a Realme 13 Pro Plus a tökéletes választás számodra. A Snapdragon 7s Gen 2 processzor itt is jelen van, de 80 W-os SUPERVOOC gyorstöltéssel párosul, amely lehetővé teszi, hogy a 5200 mAh-s akkumulátort mindössze 20 perc alatt 50%-ra töltsd. Ez a fajta töltési sebesség igazán hasznos, ha kevés az időd, de szükséged van a maximális teljesítményre.

6,7 hüvelykes OLED kijelzője ugyanúgy 120 Hz-es, mint a Pro változat esetében, de itt a dizájn még egy kicsit prémiumabb,

a készülék pedig alig 190 grammot nyom, így rendkívül kézre áll. A fotózás szerelmeseinek igazi kincs ez a modell: a Sony LYT-710 OIS főkamerával minden eddiginél részletesebb és élesebb képeket készíthetsz. Az 50 MP-es telefotó kamera háromszoros optikai zoomot kínál, ami szintén a magas színvonalú képalkotást szolgálja. Az ultraszéles látószögű kamera pedig szintén 8 MP-es, így a szélesebb perspektívákat is könnyedén megörökítheted.

A telefon víz- és porálló az IP68 szabványnak megfelelően, és 5G hálózattal kompatibilis, így a legmodernebb kapcsolatokat is kihasználhatod. A Pro Plus modell továbbá támogatja a Beidou, GPS, GLONASS, Galileo és QZSS navigációs rendszereket, így bárhol is jársz a világban, mindig pontos helymeghatározást nyújt.

Ez a modell is kétféle konfigurációban kapható, hogy minden felhasználói igénynek megfeleljen. Az alapváltozat 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik, ami tökéletes a hétköznapi feladatokhoz, az alkalmazások zökkenőmentes futtatásához, és elegendő helyet biztosít a nagyobb adatmennyiség tárolására is. Ha valaki még nagyobb teljesítményt és tárhelyet szeretne, választhatja a 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel ellátott verziót, ami nemcsak a gördülékeny multitaskingot teszi lehetővé, hanem elegendő kapacitást kínál a nagyobb játékok, filmek vagy dokumentumok tárolására is.

A készülék jelenleg előrendelhető. Ára a 8 GB RAM és 256 GB tárhely esetén 150 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel pedig 170 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítási költség is benne van. Francia raktárból érkezik, és egyéb költségekkel itt sem kell számolnod.

hirdetés