hirdetés

Befutott az új BlitzWolf BW-MPC2 mini PC 63 000 Ft alatt

A belsejében 16 GB RAM és 512 GB kapacitású M.2 SSD meghajtó található

hír
Befutott az új BlitzWolf BW-MPC2 mini PC 63 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

3 évet kellett várnunk rá, hogy piacra dobja a BlitzWolf a 2. mini PC-jét, ami ismét bizalomgerjesztőre sikeredett, mind teljesítményben, mind ár tekintetében. Kompakt mérete egy egyszerű,  4 magos Intel Alder Lake N100 processzort, 16 GB RAM-ot és 512 GB-os SSD-t rejt, ami nemcsak egyszerűbb munkákhoz és tanuláshoz lesz kiváló választás, de multimédiás alapnak sem rossz. 9 porttal is megpakolták, amiből 2 HDMI, így egyből akár két monitorral is használatba veheted 4K/60Hz mellett. Most elsők között, 62 300 forintért beszerezheted a legújabb farkasos mini számítógépet.

Beépített kétsávos WiFi vevővel rendelkezik és van benne Bluetooth 4.2 chip is. A gépen előre telepített, jogtiszta Windows 11 operációs rendszer fut, de bármi mást fel lehet rá tenni.

Az új BlitzWolf BW-MPC2 mini számítógépet minden átlagfelhasználó szeretni fogja, ráadásul egyáltalán nem drága, a Banggoodról lehet rendelni a BGRSEPTGMPC2  kuponkóddal mindösszesen 62 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, minimális, 500 forintos szállítási költség mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés