hirdetés

Az új Ultimea projektorral még a plafonon is mozizhatsz

A Nova C40 gimbal konzollal és okosrendszerrel felvértezett, megfizethető projektor lett

hír
Az új Ultimea projektorral még a plafonon is mozizhatsz 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-29

Pofás, állványos projektort dobott piacra a megbízható Ultimea brand. A Nova C40 legnagyobb skillje az akár 90 fokkal is elforgatható konzolja, így mondhatnánk kis túlzással, hogy a vetítés határa a csillagos ég. A fényereje nagy, 600 ANSI lumen, felbontása pedig 1080p. Letölthető rá az összes streaming felület, kapott HDMI és USB portot, de képes a vezeték nélküli csatlakozásra is Bluetooth vagy WiFi segítségével. 5 wattos hangszórókkal is felvértezték a sztereó hangzásért és trapézkorrekcióval a tökéletes megjelenítésért. Mindezért 106 000 Ft-ot kérnek, de ilyen specifikációval ez baráti ár.

A háttérben egy négymagos processzor 1 GB memóriával és 8 GB tárhellyel operál. A megfelelő hangzásért pedig két darab 5 wattos hangszóró felel. A fókusz és a trapézkorrekció állítás teljesen automatikusan történik, a fényereje 600 ANSI lumen, ami elég sok, ezzel már nem teljesen sötét körülmények között is lehet mozizni, ha nem is lesz tökéletes az élmény. Kétsávos WiFi és Bluetooth 5.3 áll rendelkezésre a tartalmak megosztásához, egyéb eszközöket pedig USB 2.0 vagy HDMI porton keresztül is tudsz csatlakoztatni, de találsz rajta AV, AC és 3,5 mm-es jack dugaljt.

A projektor 4 rétegű optikai lencséje mögött megbújó lámpa élettartamát a gyártó több mint 10 évre ígéri, működéséhez pedig extra alacsony zajszintet sugall. Intelligens Google Voice Assistant távirányítót kapsz a kütyüd mellé, így elég csak kimondanod angolul, hogy épp mit szeretnél nézni és a projektor már indítja is neked.

Ha indulhat a filmes este ezzel a szuper újdonsággal, akkor irány a Banggood oldala, használd a BGRAUGUC40  kuponkódot és 106 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért csapj le rá gyors és ingyenes szállítással együtt.

hirdetés