Az új HiBREW H17 intelligens kapszulafelismeréssel működik
A gép automatikusan optimalizálja a nyomást és a vízáramlást a kávédhoz

Forrás: Ranvee – HiBREW H17
Van az a reggel, amikor a világ egyetlen esélye arra, hogy ne boruljon lángba a konyhád, egy jó kávé. És nem, nem az instant poros kávéra gondolunk, amit az egyetemista éned még előszeretettel kanalazott bögrébe. Hanem egy igazi, 20 bar nyomással készült, krémes, testes kávéra, amit a HiBREW H17 úgy dob eléd, mintha minimum barista suliba járt volna. 4 az 1-ben rendszer, vagyis kompatibilis Nespresso, Dolce Gusto, ESE kapszulákkal, kávéporral, de még harmadik féltől származó kapszulákat is befal.
Az előáztatási funkció tovább finomítja az ízeket: egy rövid vízpermettel indítja a főzést, ami segít jobban kioldani az aromákat, így még simább, még komplexebb lesz az ital. A nagy, 1000 ml-es víztartály pedig nem kér minden második csészénél utántöltést, így akár vendégseregnek is lefőzheted a kávét egy szuszra. A kezelés pofonegyszerű, hála a modern érintőpanelnek, amin minden funkció könnyen elérhető, a megjelenés pedig letisztult, stílusos, és bármilyen konyhapulton jól mutat.
Galéria
Forrás: Ranvee – HiBREW H17