hirdetés

Az új BlitzWolf BW-WA8 hangszóró 7200 Ft-ért vihető

Hordozható BT hangszóró dinamikus fényekkel, 57 mm-es meghajtóval és 6 órás üzemidővel

hír
Az új BlitzWolf BW-WA8 hangszóró 7200 Ft-ért vihető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-27

Megérkezett a legújabb BlitWolf hangszóró, ami elképesztően alacsony előrendelési árral rúgta be az ajtónkat. A hordozható méretű BW-WA8 dinamikus RGB fényekkel, 6 órás üzemidőt ígérő akkumulátorral, TWS funkcióval, micro SD kártya bemenettel, Bluetooth kapcsolódással és nagy, 57 mm-es driverrel érkezik. Vidd magaddal bárhová, ahol élvezni akarod az erőteljes és tiszta hangzást! Ráadásul egy mikrofon is megbújik benne. Hihetetlen, de mindezért csak 7200 forintot kérnek, amíg tart az előrendelési ár.

Az 1800 mAh kapacitású akkumulátora akár 6 órás folyamatos zenehallgatást is lehetővé tesz, és mindössze 2-3 óra alatt teljesen feltölthető. A beépített mikrofonnak hála pedig akár kihangosítóként is használhatod a telefonhívásaid vagy meetingjeid során.

Nem érdemes lemaradni erről a kivételes, előrendelési árról, szerezd be a legújabb parti kelléket most csak 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe a Banggoodról!

hirdetés