hirdetés

Az új Bakeey A-Power400 power station 70 000 Ft-tól vihető

500 W teljesíményű, vezeték nélküli töltésre is képes és kétféle napelemmel kapható

hír
Az új Bakeey A-Power400 power station 70 000 Ft-tól vihető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-30

Sokszor írtunk már Bakeey termékekről, mindig elég jó ár-érték arányú eszközökkel rukkolnak elő. Nincs ez másként az újdonságukkal sem, az A-Power400 power stationnel. Ez a hordozható eszköz nagy teljesítményű, 500 W-os és megvásárolható egy 100 és egy 200 W-os napelemmel kiegészülve is. Minden hosszabb és rövidebb szabadtéri program során remek segítséged lesz, amikor épp kellene egy konnektor, ami éppen elérhetetlen távolságokban van, akkor elég a Bakeey újdonságához nyúlni és máris tölthetsz és táplálhatsz vele akár 6 eszközt is egyszerre.

A berendezés két AC és DC aljzatot kapott, amikhez töltőkábelt is kapsz, egy Type-C portot, vezeték nélküli töltő oldalt, és 3 darab USB csatlakozót is találmni rajta, amelyek segítségével számtalan eszközhöz csatlakoztathatod, egyszerre akár 6 kütyüt is táplálhatsz és tölthetsz vele. Sőt a power station támogatja a legöbb gyorstöltési protokollt is. Találni fogsz rajta egy digitális LED kijelzőt, ami világos és egyértelmű információkat nyújt az akkumulátor állapotáról és a kimeneti szintekről, biztosítva, hogy mindig tájékozott legyél az energiafelhasználásodról. Természetesen ez az eszköz is védett a túlmelegedéstől, túltöltéstől, illetve a hideg és meleg környezeti behatásoktól.

A termék megvásárolható a BGRAUGBKAP  kuponkóddal, önállóan 70 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vagy kupon nélkül a 100 W-os napelemmel 118 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, illetve 200 W-os napelemmel 145 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Válaszd ki a neked legszimpatikusabb pakkot és várd ingyenes és gyors szállítás mellett a Bakeey A-Power400 áramellátó állomást!

hirdetés