hirdetés

Az iLife H80 egy új állóporszívó, amit már kuponozhatsz is

Kezelése gyerekjáték

hír
Az iLife H80 egy új állóporszívó, amit már kuponozhatsz is 1

Forrás: Geekbuying

Raven96
írta: Raven96
2024-05-15

iLife porszívóból sokat láttunk már, viszont a gyártó családja most ismét bővült, méghozzá a H80-as modellel. Ez egy akkumulátoros állóporszívó, aminek maximális szívóereje 20 000 Pa, portartálya pedig egy gombnyomásra nyílik, így a tartalma pillanatok alatt a szemetesbe kerül. Nincs szükség porzsákot rejtő dokkolóállomásra, helyette egy stílusos fali konzollal érkezik és számos kiegészítővel a Geekbuyingról, 34 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe, ingyenes szállítással.

Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh és a porszívóval együtt, illetve tőle külön is tölthető. A reklámanyag szerint 35 perc alatt feltölt, üzemidőnek pedig 15-35 percet ígérnek, de ez természetesen a használattól függ.

A 8GDFVS4R  kuponkód felhasználásával most 34 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető az iLife H80 állóporszívó Geekbuyingról. A termék európai raktárból hamar megérkezik, a szállítás ingyenes.

hirdetés