hirdetés

Ajazz AK992: a mechanikus billentyűzetek új generációja

RGB világítás a maximális élményért

hír
Ajazz AK992: a mechanikus billentyűzetek új generációja 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-26

A mechanikus billentyűzetek mindig is közel álltak a szívemhez. Az Ajazz AK992 azonban nemcsak egy szimpla mechanikus billentyűzet, hanem egy igazi újdonság a piacon. A háromféle csatlakozási lehetőség, a kompakt dizájn és a lenyűgöző RGB világítás maximális kényelmet és élményt biztosít. Mindennapi használatra és gamingre is tökéletes választás, miközben az ára is rendkívül kedvező. Fedezzük fel együtt, mit nyújt az Ajazz AK992, és miért lehet ez az új kedvencünk.

Az AK992 billentyűzet hot-swappable aljzatokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a mechanikus kapcsolók egyszerű és gyors cseréjét. Támogatja mind a 3-pin, mind az 5-pin switch-eket is, így a legtöbb piacon elérhető modellel kompatibilis. A billentyűzet dinamikus RGB háttérvilágítással is büszkélkedhet, amely fényes és színes megvilágítást biztosít. Ez egyszerűen testreszabható az Fn billentyű kombinációival, nem szükséges hozzá külön driver.

Kényelmes gépelési élményt nyújt a gasket-mounted szerkezetének köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy a billentyűzet háromrétegű hang- és rezgéscsillapító szilikon rétegekkel rendelkezik, amelyek hatékonyan csökkentik a billentyűleütések által keltett zajt.

A csomag tartalmaz egy AK992 billentyűzetet, négy cserélhető kapcsolót, egy teljes szett extra billentyűt, egy lehúzót a billentyűk cseréjéhez, egy kapcsolólehúzót és egy használati útmutatót. Az Ajazz AK992 mechanikus billentyűzet nemcsak a játékosok, hanem a mindennapi felhasználók számára is ideális választás. A BG823b49  kuponkóddal jelenleg 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható, ami kiváló ár-érték arányt képvisel. A márka hírneve és a billentyűzet tudása alapján biztosan nem fog csalódást okozni.

hirdetés