hirdetés

A CMF Buds Pro máris olcsón kapható Gshopperen

A Nothing almárkája sokak számára lett csábító

hír
A CMF Buds Pro máris olcsón kapható Gshopperen 1

Forrás: CMF

Atika
írta: Atika
2024-07-31

A OnePlus márka társalapítója 4 éve hozta létre a Nothing brandet, amit a rendkívül egyedi dizájnnal rendelkező Nothing Phone-ok miatt ismerhettek. Nemrégiben úgy döntöttek, hogy útnak indítják a CMF brandet, amely a budget vonalukat takarja, ezen név alatt érkezett több termék is, köztük telefon, okosóra és több fülhallgató is. Az itthon nem is kapható CMF Buds Prót a Gshopper olcsóbban kínálja, mint az Alza az alap CMF Buds füleseket. A DPF10OFF  kuponnal 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a fülhallgatót.

Bluetooth 5.3-at használ és van BLE támogatás, aminek hála kihasználható a Google Fast Pair és a Microsoft Swift Pair megoldása is. Ezeknek a lényege, hogy a mobil eszközötök automatikusan képes felfedezni a CMF Buds Prót, ha kinyitjátok a töltőt, majd egy egyszerű pop-up ablakban egy gombnyomással párosíthatjátok és még az applikáció letöltését is felajánlják az Android rendszerek.

Az applikációban személyre szabhatjátok a hangzást az előre definiált és az egyénileg állítható EQ beállításokkal, átszabhatjátok az érintéses vezérlést, és ha már itt tartunk, a hangerő is állítható a fülesekről. Van alacsony késleltetésű mód, ha valaki játékra használná, illetve külön kapcsolható, hogy két eszközhöz egyszerre is tudjon kapcsolódni a CMF Buds Pro. Az appból továbbá leválthatjátok a gyári hangasszisztenst a ChatGPT-re.

A szokásos viselés érzékelés is a repertoár része, tehát megállítja a zenelejátszást, ha kiveszitek bármelyik bogyót a fületekből. Gshopperen rendkívül jó áron kapható a hazai webshopból egyáltalán nem beszerezhető CMF Buds Pro, ugyanis a DPF10OFF  kuponnal 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá. Itthon az Alzától tudjátok beszerezni a sima CMF Budsot, viszont az is 17 990 forintba kerül.

hirdetés