hirdetés

9000 Ft alatt a BlitzWolf új, 10 portos Type-C dokkolója

BlitzWolf BW-NEW TH8 az új, 10 az 1-ben hub

hír
9000 Ft alatt a BlitzWolf új, 10 portos Type-C dokkolója 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-30

Gyanítom, hogy azért olvasod ezt a cikket, mert te is meguntad már, hogy millió-egy kábelt kell ki-be dugdosnod a laptopodba. A BlitzWolf sok típusa remek választás lehet, ha egy megbízható hubot keresel, most a legújabb modelljüket a BW-NEW TH8-at hoztuk el, a nagy sikerű BW-TH8 folytatását, amelyet korábban már kipróbáltunk. Használatához csak a laptopod USB Type-C portjához kell csatlakoztatnod az eszközt, így máris kapsz tíz portot egyért cserébe. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretén belül elképesztő jó áron, 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető kuponnal.

Ahogy a legtöbb BlitzWolfos hubnak, ennek az eszköznek is kifogástalan az anyagminősége, a háza alumínium, az alja pedig szilikonos, hogy ne csúszkáljon az asztalon. A vezeték hossza 22 cm, ami bőven elegendőnek hangzik a kényelmes elhelyezéshez.

Ezzel a gondosan megválogatott 10 portos felállással szinte kompromisszummentesen használhatod a laptopodat. A BG76bc74  kuponkóddal most 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg Banggoodról, a szállítás pedig ingyenes. Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más dokkoló állomásokat is, akkor érdemes körbenézned a BlitzWolf Nyári Fesztiválunkon, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában, köztük sokféle hubbal is!

hirdetés