hirdetés

50 órás üzemidőt ígér a Tronsmart Soundfii Q20 fejhallgató

Csak 8800 Ft az ANC-s, beépített mikrofonos, kényelmes fejhallgató

hír
50 órás üzemidőt ígér a Tronsmart Soundfii Q20 fejhallgató 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-24

A Tronsmart márkát senkinek sem kell bemutatnom, sokszor írtunk kiváló termékeikről. Egy igazán izgalmas vezeték nélküli fejhallgatót hoztuk most el neked. A Soundfii Q20 legnagyobb skillje az 50 órás üzemideje és a fejlett ANC technológiája, amivel teljesen kizárhatod a külvilágot. Kényelmes fülpárnákkal és beépített mikrofonnal is felszerelték a hosszabb telefonhívások érdekében, illetve appon keresztül állíthatod tetszés szerint az EQ módokat. Bluetooth segítségével egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztathatod.

Lemerülés esetén pedig csak 2,5 órára lesz szükséged, hogy újratöltsd a Type-C kábellel. A telefonodhoz Bluetooth 5.3 segítségével csatlakozik, akár 15 méteres távolságig, jelvesztés nélkül. Ráadásul egyszerre akár két különböző eszközzel is párosítható, ha például játszanál és közben egy telefonhívást is lezavarnál. Ha letöltöd az okostelefonodra a Tronsmart applikációt, akkor számos EQ beállítást fogsz találni, amivel teljesen személyre szabhatod a fejhallgató hangzásvilágát.

Válaszd fekete vagy fehér színben, használd az NNNTSMSFQ20  kuponkódot és csapj le rá most nagyon kedvező, 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron, ingyenes szállítással a Geekbuyingon!

hirdetés