hirdetés

ZTE Nubia Z60 Ultra: erős hardver, lenyűgöző kijelző

Aliexpressen 30 000 Ft-tal olcsóbb, mintha itthon vennéd meg

hír
ZTE Nubia Z60 Ultra: erős hardver, lenyűgöző kijelző 1

Forrás: Aliexpress, Choisi Mart Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-23

A ZTE Nubia Z60 Ultra okostelefon jelenleg a legjobb ZTE márkájú teló a piacon. 6,8 colos, nagy fényerejű, gyönyörű megjelenítésű AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 3 processzorral és játékra optimalizált módokkal szerelték fel. Választástól függően 12 vagy 16 GB RAM-mal és 256 vagy 512 GB tárhellyel, valamint fekete vagy szürke színben érhető el az Aliexpressen. Az ára nem is lehetne kedvezőbb, a hazai boltokban legalább 30 000 forinttal drágábban juthatsz csak hozzá.

A telefon hosszú üzemidejét a 6000 mAh-s akkumulátora biztosítja, amit lemerülés esetén egy 80 W-os, Type-C töltő segítségével pikk-pakk feltölthetsz. Illetve ez a ZTE modell megkapta az IP68 vízállóságot is, így nem kell aggódnod, ha telefonálás közben elkap egy zivatar. A Nubia Z60 Ultra okostelefon MyOS 14-el kiegészült Android 14-es operációs rendszerrel működik. Infrával, NFC-vel, illetve fejlett GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS technológiával ellátva érkezik.

Válaszd fekete vagy szürke színben és az igényeidnek megfelelő tárhely kapacitással, mindegyik esetben nagyon kedvező árat fogsz találni az Aliexpressen, ha használod a CG1EAO4NBYHK  kuponkódot!

12 GB + 256 GB: 212 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

16 GB + 512 GB: 236 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés