hirdetés

Yisora P20S bundaporszívó catmumoknak és doglady-knek

Profi bundaápolás otthon

hír
Yisora P20S bundaporszívó catmumoknak és doglady-knek 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-13

Kutyával, cicával együttélők tudják, hogy a bundaápolás nem valami úri huncutság, hanem olyan alapvető mindennapos feladat, mint az embereknél a tisztálkodás. A Yisorra P20S bundaporszívó egy sokoldalú, professzionális eszköz, amely nemcsak a házi kedvencek bundájának ápolását könnyíti meg, hanem otthonunk szőrmentesen tartását is segíti. Csendes működésének köszönhetően pedig még az érzékenyebb háziállatok is könnyen hozzászoktathatók.

A porszívó motorja 350 W teljesítményű, ami elég erős a szőrszálak felszippantásához, 1,2 literes a porgyűjtő tartálya, amely elegendő kapacitással bír, hogy ne kelljen gyakran üríteni. Az elektromos trimmelő precízen vágja le a szőrt és a tartozék fésűk segítségével bármilyen típusú és hosszúságú bundával rendelkező kiskedvencek ápolhatók. Az eszköz rendelkezik egy HEPA-szűrővel, amely biztosítja, hogy a levegőbe nem kerüljön vissza felgyülemlett por vagy allergén. A porszívó könnyen tisztítható: a tartály és az alkatrészek könnyen eltávolíthatók és moshatók. Az egyszerű, egygombos ürítési rendszernek köszönhetően a szőrszálakat gyorsan és higiénikusan eltávolíthatod a tartályból.

A Geekbuyingon a 90PUBLJS  kuponkódért cserébe 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be, más költség nincs is és európai raktárból gyorsan megérkezik.

hirdetés