hirdetés

Y1 elektromos fogkefe 2 pótfejjel az ezer wattos mosolyért

Az üzemideje 120 nap, valamint 5 mód és 3 erősségi fokozat közül választhatsz

hír
Y1 elektromos fogkefe 2 pótfejjel az ezer wattos mosolyért 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-02

Megkönnyíti a mindennapi fogápolási rutint egy elektromos fogkefe, hatékonyabb a hagyományos verzióknál, hisz a mozgó keféivel minden kis résből eltávolítja a lepedékeket és a bacikat sokkal látványosabb eredménnyel, mintha te sikálnád a fogaid a manuális verzióval. Az Y1 modell egy szónikus változat, aminél a fej nem forog, hanem oldalirányba mozog, sokkal gyorsabban, mint a sima társai ezzel eredményesebb is náluk. Segítségével teljes alapossággal tisztíthatod meg a fogaidat. A Ranvee most 9000 forint alatt kínálja az Y1-et, amihez 1+2 fej jár és több színben is választható.

Sokat bír a 2000 mAh-s aksija, a gyártó állítása szerint akár 120 napig használható egy töltéssel, bár valószínűleg ez azért kicsit túlzás. Feltölteni Type-C porton keresztül tudod 5 óra alatt. IPX7-es vízállóságú a termék, azaz moshatod csap alatt vagy akár zuhanyzás közben is használhatod. A kezdő csomagban összesen 3 darab puha sörtéjű kefét találsz, de vásárolható hozzá külön pótfejcsomag is.

A Ranvee 0HQSVNF4MC70  kuponjával most 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg kék, rózsaszín vagy fekete színben.

hirdetés