hirdetés

Xiaomi power bank válogatás a TomToptól

Választhattok vezetékes vagy vezeték nélküli megoldást

hír
Xiaomi power bank válogatás a TomToptól 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-08-14

A TomTop mai akciójában két power bank szerepel. Most olcsóbban vásárolhatjátok meg a Xiaomi 20 000 mAh-s, háromportos eszközét és az izgalmas P05ZM vezeték nélküli kütyüt. Ez utóbbi asztali töltőnek és 5000 mAh-s külső akkumulátornak is használható, az iPhone tulajdonosoknak igen praktikus. A termékek kínai raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

Xiaomi 20 000 mAh-s power bank

A Xiaomi 20 000 mAh kapacitású eszköze egy nagyon jó alap akkumulátor, ami elég sok energiát tárol, és azt megfelelő sebességben le is tudja adni. 22,5 wattos töltésre képes, amit minden egyes portján meg tud tenni, így használhatjuk a Type-C vagy a két USB-A csatlakozó bármelyikét. Az iPhone 13-at 30 perc alatt lehet 58 százalékig feltölteni. Egyszerre három kütyüt tölthettek a segítségével. Magát az aksit micro USB porton, és a kétirányú Type-C-n keresztül láthatjátok el szuflával. Sokféle biztonsági funkciót kapott, véd a túltöltés, túlmelegedés és a rövidzárlat ellen. Vékony kialakítású, így kiváló partner utazáshoz és kempingezéshez.

A TomTop leértékelve kínálja, most 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg kínai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés