hirdetés

Xiaomi Poco sportóra most csak 15 990 Ft-ért

Okosóra egy okoskarkötő áráért

hír
Xiaomi Poco sportóra most csak 15 990 Ft-ért 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-02

Mindig is imádtad a képregényeket? Nos a Xiaomi Poco okosórája, mintha pont egy comicsből esett volna ki. Ahogy a nevében is benne van, a 1,6 colos kijelzője ellenére egy kicsi okosóra, ideális kisebb kezekre, nőknek is, de egy stílusos férfi szetthez is menő lehet. Főleg ilyen alacsony áron, amennyiért most beszerezheted kuponunkért cserébe az Aliexpressről.

A beépített érzékelőknek és mozgásalgoritmusoknak köszönhetően több mint 100 fitneszmód közül enged választani, elég sok tevékenység mozgását elemezheted, a nyílt vízi úszástól kezdve a futógépes edzésen át a sziklamászásig bármit. Az 5 ATM vízállósági besorolása azt jelenti, hogy egyszerűen felveheted úszáshoz, legyen szó nyílt vízről vagy fedett medencéről.

A Poco Watch egy jól megépített sportóra, de nem több

Az integrált precíziós GNSS-chip támogatja a globális műholdas helymeghatározást GPS, GLONASS, Galileo és BDS segítségével, így tényleg mindig nagyon pontos lesz. Optikai érzékelővel követi nyomon a vér oxigénszintjét, de ahogy már felhívtuk rá a figyelmet, nem érdemes egy ilyen kategóriájú viselhető eszközre bízni ezen adatok pontos meghatározását. Szkeptikusan tekints a pulzusszám mérésre is, ami arra jó ugyan, hogy a kiugrásokat detektáld, de pontos értékeket nem garantál. A csajok periódusát követő naptár, illetve a légzés gyakorló alkalmazás elég jó, sőt a stresszmonitorozás is igen hasznos tud lenni. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy az óra akkor is bejelezhet, ha pozitív stressz ér, amikor megpillantod aktuális crushodat az utcán.

Az órával nem lehet hívásokat fogadni, mivel nincs hangszórója és mikrofonja, viszont a vibrációs motor kivételesen erős, ami biztosítja, hogy az értesítések ne kerüljék el a figyelmed. Az óra AMOLED-képernyője automatikus fényerő-szabályozási funkcióval rendelkezik, de alternatív megoldásként kiválaszthatod a manuális fényerő öt fokozatának egyikét, amelyet használni kívánsz. A Poco óra Bluetooth-on keresztül párosítható és a Mi Fitness alkalmazással működtethető, amely iOS és Android rendszeren is elérhető. Ez jól áttekinthető mutatókat kínál az aktivitás és az egészségi állapot nyomon követéséhez. Napi, heti és havi grafikonokat kapsz a pulzusszámról, a vér oxigéntartalmáról és az alvási szokásaidról. Ezen kívül vannak napi összefoglalók és grafikonok kategóriánkénti bontással. A lépések követése, az elégetett kalóriák és az edzésadatok is időrendi sorrendben kerülnek naplózásra és statisztikáidat szinkronizálhatod a Stravával.

Kék vagy fekete színben lehet a tiéd, az Aliexpressről rendelve, az RKCDszept3  kuponkódért csak 15 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., más költséggel nem is kell számolnod. Ahogy már említettük, itthon ugyanez 24 ezer forintba kerül.

hirdetés