hirdetés

Xiaomi nyakpárna masszázs funkcióval, 20 ezer forint alatt

Tökéletes kényelem és masszázs otthon vagy útközben

hír
Xiaomi nyakpárna masszázs funkcióval, 20 ezer forint alatt 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-18

A nyolcadik számítógép előtt töltött óra rendszerint elhozza a nyakmerevséget nálam, így boldogan pattintanám fel ezt a nyakpárnát, akár minden reggel, hogy kellemes masszázzsal kényeztessen teljes munkaidő során. A Xiaomi Mijia nyakpárna egy kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék élvezni a masszázs nyújtotta előnyöket otthon, a munkahelyen, vagy akár utazás alatt.

Az NFC-kapcsolatnak köszönhetően a nyakpárna gyorsan és egyszerűen párosítható okostelefonokkal. Ez a funkció leegyszerűsíti a beállítást és azonnali hozzáférést biztosít a masszázs funkciókhoz, így a felhasználók azonnal élvezhetik a masszázst.

A Xiaomi Mijia nyakpárnában 10 különböző masszázs mód van, amelyek különböző igényeket elégítenek ki, legyen szó finom relaxációról vagy mélyszöveti masszázsról, ez a nyakpárna képes a különböző izomcsoportokat célzottan kezelni, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módot.

A 2550 mAh kapacitású akkumulátor akár több órás használatot is lehetővé tesz egyetlen töltéssel, a teljes feltöltés mindössze 3 órát vesz igénybe, így gyorsan újra használatra kész. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a nyakpárna kényelmesen illeszkedik a nyak és a váll vonalához, biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot.

A Banggoodon most nagyon kedvező áron, 18 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted, a BGd451b4 kuponkódot beírva, ezen felül plusz költséggel nem is kell számolni.

hirdetés