hirdetés

Xiaomi Mijia atka eltávolító készülék 26 800 Ft-ért

Por- és allergénmentes otthon pillanatok alatt

hír
Xiaomi Mijia atka eltávolító készülék 26 800 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-17

Ha te is küzdesz az allergénekkel és szeretnél tisztább, egészségesebb környezetet teremteni, a Xiaomi Mijia atka eltávolító készüléke remek társad lehet ebben. Ez a készülék nemcsak a poratkák ellen veszi fel a harcot, hanem nagy hatékonysággal távolítja el a port, az állatszőrt és egyéb szennyeződéseket is. Kialakítása modern és kényelmes, így otthonod minden sarka könnyedén tisztítható vele. De miért is éri meg egy ilyen készülékbe beruházni?

Kompakt mérete miatt a készülék bárhol kényelmesen használható. A 2,1 kg-os tömeg és az átgondolt design nemcsak azt biztosítja, hogy a gép kényelmes legyen, hanem azt is, hogy könnyedén hozzáférj vele minden nehezen elérhető helyhez, mint például az ágy alja vagy a bútorok szélei. Ha szeretnéd megelőzni az allergiás tüneteket és tisztábbá tenni az otthoni környezetet, akkor ez a készülék ideális választás számodra. A nagy teljesítményű szívóerőnek és a hatékony UV-fénynek köszönhetően a poratkák, állatszőrök és más szennyeződések eltávolítása gyerekjáték lesz.

Az eszköz ára jelenleg 26 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használod a BGedfc1c  kuponkódot. Az ár tartalmazza az ingyenes szállítást is, így nincs további költség, ami meglepetést okozhatna.

hirdetés