hirdetés

Xiaomi Mijia 3 részes konyhai szett csak 17 000 Ft-ért

Elektromos bornyitóval, okos mérleggel és appból vezérelhető, többfunkciós időzítővel

hír
Xiaomi Mijia 3 részes konyhai szett csak 17 000 Ft-ért 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

Találtunk egy eszeveszett jó kis szettet, amiben benne van minden, ami egy igazán jól felszerelt konyhából sem hiányozhat. A minőségi termékeket gyártó Xiaomi égisze alatt készült elektromos bornyitóval, dugóhúzóval, okos mérleggel és időzítővel érkezik ez a készlet. Saját használatra, de akár előre bekészített karácsonyi meglepetésnek is kiváló választás lesz. 3 okos és jól használható eszközt kapsz mindösszesen csak 17 000 forintért cserébe a Gshoppertől.

Az elektromos dugóhúzó 59,9 x 44,7 x 185,4 mm-es és 224 g-os, nagyon mutatós, sokkal jobban fog kinézni az asztalon, mint egy hagyományos dugóhúzó. A használatához 4 darab AA elemet kell beszerezned csupán. A használata pofonegyszerű, egyetlen gombnyomással, körülbelül 10 másodperc alatt szabadítja meg az üveget a dugójától. A gyártó elmondása alapján egy garnitúra elemmel körülbelül 170 üveget lehet kinyitni. 

Ha hozzám hasonlóan te sem tudsz ellenállni ennek az ajánlatnak, akkor irány a Gshopper, vesd be a GPSTEP10  kuponkódot és már tiéd is lehet a szett 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért!

hirdetés