hirdetés

Xiaomi BE3600 router: olcsó, de villámgyors kapcsolat

Wifi 7-es router okosotthonokba és gamereknek

hír
Xiaomi BE3600 router: olcsó, de villámgyors kapcsolat 1

Forrás: Aliexpress, TRUE Mi Store

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-12

A Xiaomi BE3600 router a piac egyik legkedvezőbb árú, mégis rendkívül erőteljes hálózati eszköze, amely garantáltan felkelti azok figyelmét, akik gyors, stabil és megbízható internetkapcsolatot keresnek. Az otthoni hálózati teljesítményt forradalmasítja a legújabb Wi-Fi 7 technológia támogatásával, miközben elképesztően versenyképes árat kínál. Ez a router ideális választás akár a hétköznapi internethasználóknak, akár azoknak, akik streaming, online játékok vagy sok eszközzel működő okosotthonok számára keresnek megbízható megoldást.

A router működését egy Qualcomm négymagos, 1.1 GHz-es processzor irányítja, amely gyors és stabil teljesítményt garantál még akkor is, ha egyszerre több eszköz kapcsolódik a hálózathoz. A router 256 MB-nyi memóriája elegendő akár 128 eszköz egyidejű csatlakoztatására, így ideális választás nagyobb háztartások vagy okosotthon rendszerek számára is. A routeren található LED indikátor, reset gomb, Mesh gomb, valamint a power input egyszerű és gyors hozzáférést ad a különböző funkciókhoz, ráadásul a Xiaomi mesh hálózatába is bekapcsolható.

A Wi-Fi 7 technológia, a 3.6 Gbps sebesség, a dual-band kapcsolat, valamint a nagy kapacitású eszközkezelés révén ez a router minden felhasználói igényt kielégít. A versenyképes ára pedig még vonzóbbá teszi ezt a modellt azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és az ár között. Az Aliexpress Fall Savingsen a RendeljFS3  kuponkódért plusz 15% coin kedvezménnyel csak 16 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés