hirdetés

WOWKIDS K27 instant kamera gyerekeknek 12 600 Ft-ért

Kreatív szórakozás a kicsiknek

hír
WOWKIDS K27 instant kamera gyerekeknek 12 600 Ft-ért 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-15

A kicsik számára készült WOWKIDS K27 instant kamera tökéletes választás, ha ajándékot keresel gyerkőcödnek, aki szeretné megörökíteni a világot a saját szemszögéből, ezzel is fejlesztve kreativitását. Ez a sárga színű, aranyos kamera nem csupán egyszerű fényképezőgép, hanem egy ügyes kis eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek azonnal kinyomtassák a képeiket, és saját kezűleg díszíthessék azokat.

25 különböző fotókerettel és 4 szűrővel rendelkezik, így a gyerekek kiválaszthatják a számukra legkedvesebb effekteket még a fényképezés előtt. Az azonnal kinyomtatott képeket a mellékelt színes filctollakkal díszíthetik, hogy még személyesebbé tegyék az alkotásaikat.

A WOWKIDS K27 ABS műanyagból, élelmiszer-minőségű szilikonból és műanyagból készült, így nemcsak tartós, de biztonságos is a gyermekek számára. A mindössze 181,8g tömegú kamera könnyen hordozható, és a mellékelt nyakpánt segítségével mindig kéznél lehet.

A Csomag Tartalma

  • Az instant kamera
  • 1 db töltőkábel
  • 1 db nyakpánt
  • 1 ív matrica
  • 1 színes filctoll készlet
  • 3 tekercs nyomtatópapír
  • 1 használati útmutató

A WOWKIDS K27 instant kamera nemcsak egy szórakoztató játék, hanem egy olyan eszköz is, amely segíti a gyerekek kreativitásának kibontakozását. Most mindössze 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a 8WQHDOVB  kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással érkezik hozzád, minden egyéb költségtől mentesen.

hirdetés