hirdetés

Wanbo DaVinci 1 Pro vetítő ajándék Tronsmart hangszóróval

600 ANSI lumennel, Widevine L1 tanúsítvánnyal és Full HD felbontással

hír
Wanbo DaVinci 1 Pro vetítő ajándék Tronsmart hangszóróval 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

1 hónappal ezelőtt volt szerencsénk tesztelni a Wanbo DaVinci 1 Pro projektort, ami csupa jó értékeléssel végzett nálunk, de ez nem is csoda. 600 ANSI lumen fényerővel, natív 1920x1080p-s felbontással és Widevine L1 tanúsítvánnyal rendelkezik, ráadásul az ára is nagyon kedvező, hála a Techtober fesztiválunkak, most mindössze 88 800 forintot kérnek érte Geekbuyingon az egyedi kuponkódunkkal és még ajándék Tronsmart Trip hangszórót is kapsz mellé. Tökéletes választás lesz az őszi kertmozikhoz vagy a bekuckózós estékhez.

Megfűztük a Geekbuyingot, hogy adják oda neked az NNNRENDELJKINAIT150  egyedi kuponkóddal mindössze 88 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és csapjanak mellé egy Tronsmart mini Bluetooth hangszórót is. Ráadásul a termék európai raktárból ingyenes szállítással fog érkezni. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más projektorokat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés