hirdetés

W3 dupla cumisüveg melegítő és sterilizáló nagyon jó áron

Különböző méretű palackokkal használható, állítható funkciókkal és hőmérséklettel

hír
W3 dupla cumisüveg melegítő és sterilizáló nagyon jó áron 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-23

A W3 cumisüveg melegítővel gyorsan tudsz melegíteni anyatejet, tápszert és bébiételt. Ezenkívül felolvaszthatsz és melegen tarthatsz ételeket, de sterilizálhatod is a beletett üvegeket. Mivel fontos, hogy ellenőrizni tudd a hőmérsékletet, ezért egy informatív kijelzővel is ellátták a gépet, hogy tetszés szerint állíthasd be a funkciókat és hőmérsékleteket. A dupla kialakítással alkalmas különböző méretű palackokhoz, a legtöbb forgalomban lévő cumisüveghez és bébiételes üveghez használható. Itthon 16 000 forint alatt nem találtunk ilyen gépet.

Számtalan anyagú eszköz az üvegtől kezdve, a műanyagon át az anyatejtároló zacskóig használható benne, ezekre a gyártó külön hőmérsékleti és időbeállításokat is javasol. A melegítési idők is attól függően változnak, hogy milyen palackban, milyen funkcióval és mennyi mennyiséggel melegítenéd az ételt: gyors melegítés esetén szobahőmérsékleten körülbelül 2-4 perc, de hűtött ételnél vagy fokozatos melegítésnél lehet 8-10 perc, illetve például fagyasztott étel esetén még hosszabb, akár 90 perc is. A sterilizálás körülbelül 10-30 percet fog igénybe venni. A 280 wattos gép működés közben meglehetősen alacsony, 40 dB-es zajszinttel operál, így nem fogja zavarni az alvó félt egy éjszaka közepén szükséges etetési folyamat során sem. A kompakt, 20×13,49×8,81 cm-es méretének hála pedig könnyedén elhelyezhető bárhol.

Az ára nem is lehetne kedvezőbb, a hazai boltokban nem találtunk hasonló gépet 16 000 forint alatt. A Ranveetől most 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a 158Q27SEYNW1  kuponkód használatával.

hirdetés