hirdetés

Világítsd meg az éjszakát a Ranvee kültéri lámpáival

Hatékony napelemes megoldások a biztonságért és kényelemért

hír
Világítsd meg az éjszakát a Ranvee kültéri lámpáival 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-26

A kültéri világítás fontos része a otthonunk és udvarunk biztonságának, valamint kényelmünk növelésének. A modern technológia lehetővé teszi, hogy energiatakarékos és hatékony megoldásokat válasszunk. Cikkünkben bemutatjuk a Ranvee két kiváló napelemes kültéri lámpáját, amelyek nemcsak a biztonságot növelik, hanem környezetbarát megoldást is kínálnak.

    • Erős fény mozgásérzékelővel: A lámpa erős fényt ad, ha mozgást érzékel, majd 20 másodperc után kikapcsol.
    • Gyenge fény mozgásérzékelővel: Az éjszaka során geynge fényt ad, majd mozgás érzékelésekor felerősödik, és 20 másodperc után visszatér a halvány fényhez.
    • Automatikus világítás: A lámpa automatikusan bekapcsol éjszaka, és világít egészen hajnalig.
  • Időjárásálló kivitel: Az IP65-ös vízállóságú műanyag borítás biztosítja, hogy a lámpa bármilyen időjárási körülmények között megbízhatóan működjön.

Specifikációk:

  • Akkumulátor: 1500 mAh
  • Érzékelési távolság: 3-5 méter
  • Méret: 328×2835 LED
  • Vízállóság: IP65

210 LED-es integrált szuperfényes mozgásérzékelős kültéri napelemes lámpa

Ez a 210 darab LED-ből álló napelemes lámpa ideális megoldás lehet, ha nagy fényerőre és megbízható mozgásérzékelésre van szükség. Az erőteljes LED-ek és a strapabíró kialakítás révén ez a lámpa kiválóan alkalmas nagyobb területek megvilágítására is.

Főbb jellemzők:

  • 210 db erőteljes LED: Az energiatakarékos és nagy fényerejű LED-ek biztosítják a nagy területek hatékony megvilágítását.
  • Három világítási mód: Az egyszerűen használható világítási módok között megtalálható a teljes fényerő mozgásérzékeléssel, a mozgás utáni halványítás, valamint a folyamatos félfény.
  • Napelemes működés: A polikristályos szilícium napelem napközben feltölti az akkumulátort, így éjszaka ingyenes és környezetbarát világítást biztosít.
  • Mozgásérzékelés: Az érzékelő 3-7 méteres távolságban észleli a mozgást, ami automatikusan bekapcsolja a világítást.
  • Időjárásálló kivitel: Az IP65-ös minősítésű ABS műanyag ház biztosítja, hogy a lámpa minden időjárási körülmények között helytálljon.

Specifikációk:

  • Akkumulátor: 1200 mAh
  • Érzékelési távolság: 3-7 méter
  • LED mennyiség: 210
  • Vízállóság: IP65

Mindkét napelemes lámpa tökéletes választás, ha megbízható és környezetbarát kültéri világítást keresel. Az energiatakarékos működés mellett mindkét modell magas fényerőt és széleskörű világítási lehetőségeket kínál, hogy biztonságot és kényelmet nyújtson az otthonod körül.

A 328 darab LED-es, 3-fejes, mozgásérzékelős kültéri napelemes lámpát a JHV87N0ZS96N  kuponkód felhasználásával 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni. A 210 LED-es változatot pedig 1 vagy 2 darabos csomagban tudod megvásárolni. A 9GZEJYMF2D73  kuponkóddal az egy darabos csomagot 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, 2 darabot pedig 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetsz most meg.

hirdetés